Lördag 8/7

8. jul, 2017

Ja det kan man verkligen säga, just nu är det en härlig ruljans på jobbet, på min blogg och mitt konto😀Känns så himla bra. På 16 dagar har jag haft en enorm trafik på min hemsida, mer än 7000 besök och det glädjer mig stort. Idag var det fin omsättning, jag nästan dubblerade kassan mot vår budget. Jag känner oerhört nöjd, glad och tacksam och faktum är att jag har mig själv att tacka för det. 🤩 

En grå morgon men ljummen. Jag gick upp och gav det små mat och släppte ut dem. Jag tog en runda i trädgården och lyssnade på morgonens läten. Kikade in till tomaterna, de såg ut att må väl.

Frukosten smakade gott och Magnus var lite sömnig tyckte jag allt. Han vaknade av Adas spring upp och ner under morgonen.

Alltid trevligt med sällskap, Flisan vaknade hon med. Hon skulle åka med mig in till Hentorp och hjälpa Eddie att packa ner saker då han lämnar sin lägenhet nu i helgen. Han har fått nytt arbete och ska ligga ute på veckorna, ingen större ide´att hyra en lägnehet när man knappast inte är hemma.

En härlig dusch och allt som hör därtill sedan begav vi oss av. 

Eddie hade hjälp av Edvin och vilken röra de hade att ta hand om, ja se gossar🙃Tur för dem att Flisan ville stötta dem och vara lite arbetsledare. Tillsammans gjorde det ett toppenjobb och allt blev bra till slut. 

Jag var tidig till butiken, satte på kaffe och hann sitta ner och filosofera lite. Skönt att ha lite extra tid. 

Förmiddagen var lite seg men det plocka allt på. Jag prismärkte om allt som skulle vara med på vår REA som utökas till fullo från och med Måndag.

Dagen i sin helhet blev ritigt bra och glad i hågen låste jag 15. Vi stänger en timma tidigare under semesterperioden. Rätt skönt faktiskt.

Olga skulle kommit till butiken och åkt med hem men Zeca hade blivit lite krasslig och hon ville inte lämna honom så vi skjuter på beöket lite grann.

Hämtade upp Flisan i Hentorp. Jag stannade till på Hemköp och handlade lite, det mest nödvändiga och det hade verkligen ÖST ner i en halvtimma minst men jag hade tur så när jag skulle in med varorna i bilen så klingade det av till enbart regn. 

Flisan och eddie mötte upp utanför Hemkköp och vi stämde av lite om flyttstäd mm.

Jag och Flisan begav oss hem och hela vägen så vräkte det ner, det gör gott för vattenståndet👍

När vi körde upp på grusgården slutade det, helt magiskt faktiskt.

Magnus var ute och grejade med sin MC, hoppas att får den klar snart, nu ska han ju snart få återgå till det normala mer eller mindre. Han ska till sjukgymnast nu i veckan som kommer.

Köttfärslimpa och färskpotatis belv det till middag. Gräddig svampsås som smakade ljuvligt.

Efter middagen åkte jag och Magnus till Hjo och storhandlade. Äntligen blev det av. Mina senaste veckor har ju varit lite fullt upp med en hel del andra bestyr så sådant som just att storhandla har fått vänta. Men, nu är det gjort😀

Väl hemma var heidi och Carl på plats för att hämta upp Wera. Vi packade upp och därefter gick vi ut i lusthuset för att spela lite kort. Solen tittade fram på kvällen och det blev ett härigt väder. 

Flisan spelade poker med oss, jag vann. 

Nu sitter vi inne i TV soffan, jag inväntar en väninna som ska hälsa på en sväng nu efter jobbet. I morgon åker jag och Viktoria till Uddevalla på jobb, det ska bli roligt.

Hoppas ni haft en bra lördag och har en skön kväll. 

Nu ska jag tända lite lampor.. börjar mörkna😮

En kram till er alla.