Fredag 7/7

7. jul, 2017

Regnet kom sakta men säkert. Vi satt ute och åt på altanen nyss, så började det smattra smått på parasollen, mysfaktor hög💋I kväll blev det grillad oxfilé, en kall vitlöksås med sting och sallad med fetaost. Inte helt enkelt att styra detta med att äta lagom så det gick verkligen åt skogen. Men så gott det var och jag kan leva med att se gravid ut i kväll🤪

Vaknade till kort vid 05.30 men somnade om till 8. Magnus skulle inte iväg i morse så även jag valde att ligga kvar. 

Frukost till de små och Ada numera vältrimmad lät som en vrålade varulv. Något har förändrats i hennes röstläge som jag inte kände igen, märkligt. Signe har en mer djup röst och låter som en stor hund när hon är ute och gormar, lustigt att det kan komma sådant skall från en liten hund. Kan hundar bli hesa?

Magnus och jag åt frukost och idag blev äggen perfekta🙃

jag hade en skön stund yoga i lusthuset och det är en viktig del i min morgon. VAD gjorde jag under dessa 45 minuter innan jag började med yogan?

En härlig dusch och fix i damrummet, valde en tunn blommig klänning i dag då luften var ljummen. Innan jag åkte in till jobbet hämtade jag ut ett paket åt darlingen, en ny batteriladdare till golfbilen.

Så åkte jag in till Skövde och La Classe. Det blev en lugn dag. Jag och Therese märkte om lite varor och tog hand om lite strökunder. 

På min lunch gick jag till Hemköp och inhandlade lite proviant som är bra att ha i kylskåpet nästa arbetsvecka.

Solveigh tittade in under eftermiddagen och vi pratade lite hälsa. Hon är ju en kunnig dam inom det gebitet och alltid intressant att lyssna🙂

Det blev stängningsdags och jag räknade kassor och gick ett ärende till apoteket. Jag besökte Telenorbutiken och köpte nytt skal och skärmskydd till min telefon,  begav mig hem efter det.

Stannade till på Sörboden och köpte lite fredagsamys till de hemmavarande.

Grillen var igång och jag snodde ihop en sallad och Magnus fixade kött medan Flisan dukade. Allt gick som en dans och ett tu ttre satt vi ute på altanen och åt.

Mätta och belåtna dukade vi av och fixade köket och nu är det film/blogg/chill/umgås tid❤

Hoppas ni haft en bra dag och har en skön fredagkväll. 

För min del är det en ny arbetsdag i morgon och farmor Olga kommer på besök. 

Nu ska det bli lite spänning i form av filmtime🤪

Vram kram i ett stilla regn.