Torsdag 6/7

6. jul, 2017

Då var det alltså dags för detta stora äventyr för de bilburna- Big power meet i Lidköping. På vägen till Lidköping idag gled det fram en hel del tjusiga vrålåk och en och annan skrothög🤪 Detta event är har sitt centrum på Hovby flygplats och jag misstänker att det är fullt därute från och med idag.

I eftermiddags startade cruisingen runt 17 tiden och då stängdes hela centrum av och större delen av innerstaden. Jag hade ju inte tagit reda på i detalj hur det skulle komma att drabba mig när jag skulle åka hem så detta innebar att jag snyggt fick skämmas och glida med strömmen i cruisingen. ÅH vad hemskt det kändes, grrr. Jag stannde till i en korsning där stog det två poliser som jag fick info över hur jag skulle ta mig ut ur detta virrvarr. 

Vaknade halv 7 i morse. Den senaste tiden har jag sovit ca 5-6 timmar per natt MEN jag känner mig mer utvilad än när jag sov 7-8 timmar, och jag vet ju varför🤩De timmar jag sover SOVER jag mer kvalitativt och därför känns det tillräckligt. Innan jag började dricka oljan kunde jag ofta känna mig trött efter 7 timmars sömn då antagligen inte min hjärna kopplade av. 

Frukost med darlingen som skulle bli upphämtad för att stötta upp på kontoret. Han börjar bli bortskämd med att få skjuts, men förvisso så är det ju till 99 % alltid jag som kör när vi ska någonstans så det kanske inte är så stor skillnad🙃

Efter frukost satte jag i en toning i håret, jösses så solblekt det var, nu blev det lite för mörkt dock men det tvättar man snart ur.

Faktiskt ingen yoga idag, jag hann inte med det utan dusch och långfix i damrummet, bäddade och därefter ut en långrunda med de små. Vädret var det bästa tänkbara sommartid och jag njöt till fulla av den vackra härliga morgonen💋

Jag släppte in de små och de gav mig ledsna blickar som jag försökte undvika..

Iväg till Lidköping och stannade till hos min väninna och fick en silverbricka med med små knäckebröd och hembakt. Det smakade ljuvligt och blev en fullkomlig fortsättning på dagen. Vi pratade lite om helgens händelse som höll på att breda ut sig i staden.

Jag begav mig i god tid ner till city och hittade flera parkeringar och det slog mig ju senare varför. Ingen ville ställa sig där och BLI INSTÄNGD!!!😠

Nu överdriver jag lite grann, men det var så det kändes när jag tog mig ut i kväll då jag tog FEL håll ut.

Dagen blev seg i butiken, inte så mycket kunder. De hade nog tänkt att city skulle bli överbefolkat av utomsocknes så de valde att stanna hemma. 

Konstig nog infann sig inte den där stressen som kan bli i samband med trisstessen och det var skönt.

Anette satt på kontoret och hade som vanligt fullt upp med tråkigt måstegöra a´la pappers arbete men vi hann med att ha riktigt roligt och det lyfte dagen. Man SKA ha kul på jobbet😀

Vi skulle haft öppet butiken  tills 20 var sagt men vi stängde faktiskt 19, ingen idé att hålla öppet när allt folk var på torget.

Skönt att komma hem lite tidigare än beräknat. 

Flisan var hemma när jag kom hem och mötte mig i dörren med en hård kram och DET gjorde mig så glad. Har längtat efter henne så mycket denna veckan som gått.❤ Hon har jag haft det bra och då får jag vara nöjd.

Magnus hade mat klart och vi åt. Så skönt att komma hem till dukat bord, det uppskattas stort.

Vi paratade igenom dagen och efter det plockade vi bort och det röjdes undan i köket. Han har lite ont i sin fot och vet ju att han gör mer än vad han ska men det är ju ingen idé att påpeka så.. men men, en fot tar nog lång tid att bli helt bra och de kommer att krävas en hel del träning tror jag trots att han belastat foten dessa veckor.

Nu sitter jag ute i mitt älskade lusthus och njuter av den ljumma kvällen. Himlen börjar tona upp gråblå moln ut i kanterna så det är kanske regn på gång. Det har börjat komma små tomater lite här och var på mina plantor och ja, det känns pirrigt och roligt- en ny kärlek om man så säger🙃

Jag antar att de kommer att vara supergoda och söta i dubbel bemärkelse. Ska givetvis spara frön och göra om allt nästa år.

Flisan har intagit ryggläge i sitt rum och ser film och Magnus ser väl avsnitt 3002 i turorning av STAR TREK.

Har betämt mig för att även om jag inte känner mig trött ska jag lägga mig innan 23 👍

Hoppas  ni haft en härlig dag, semester eller inte så vill man ju ha dagar som är kvalitativa.

I morgon jobbar jag på La Classe igen och det ska bli kul. 

Mycket på gång, flera möten inbokade och jag stortrivs med tillvaron. Några småsaker jag saknar men det blir även tid för det tids nog.

Önskar er en fortsatt fin kväll och en kommnade god  natt😘

Kram!