Måndag 3/7

3. jul, 2017

Då har det börjat mörkna här på gården, kvällen är snart tidsmässig för att krypa ner. Det har varit en intressant och utvecklande dag inklusive känslosamma resultat. Många bitar av det pussel jag håller på att lägga har nu visat att mina teorier var nästintill fullständiga. 

Vaknade runt 6.30, jag och Magnus gick upp tillsammans och åt frukost. Äggen blev perfekta och det är ju så nästan alltid att när man vänjer sig vid något bra så slutar man att reflektera, likaväl som motsatsen. När någonting alltid är dåligt så vänjer man sig vid det till slut, too bad😥

Men idag, just i kväll har jag blivit lite mer klok på vissa saker som nu är så spännande och jag är mitt i centrum av den kommande utvecklingen, svårt att vänta flera månader på nästa omgång tester men under tiden kan jag ju fördjupa mig i forskningen.

Jag bäddade och fixade till mig, gick en promenad i ett blåsigt lanskap, inga ljumma vindar direkt😮De små var inte så glada när jag stängde dörren, men de har ju varandra.

In till Skövde och var i god tid till butiken. Jag städade och det var verkligen välbehövligt. Låste upp strax före 10. Det var en bra förmiddag med prat och köpsugna kunder, några letade efter kjol och det är inget vi har i några mängder, däremot klänningar, nästa år kan det vara tvärtom.

Therese kom vid 14, jag gick och köpte fika. Vi hann sitta ner och ha en kort fika/pratstund💋

Jag mötte Viktoria och vi gick tillsammans på ett avtalat möte. Det kan generera mycket gott lite längre fram. 

Jag åkte hem till Heidi och Carl, Carls mor Anna var där och vi fikade. Heidi hade gjort en underbar rabarberpaj. 

Efter det träffade jag en annan vän, hon är bosatt mitt i stan och det fick man inte alls känsla av., ska man bo i centrum är det ett suveränt ställe🙂

Hem till mitt älskade casa de pace/conmodus villam. Magnus höll på att laga till lite mat, vi åt och samspråkade om dagen. 

Jag gick ut till mina torra tomatplantor och räddade dem med en stor mängd vatten. Dagen har ju varit solig och de blir lite hängiga då. 

Viktoria kom och vi gick igenom lite provresultat och som sagt, mycket förståelse, insikt och funderingar. Tänk vad man har funderat och nu har man en förståelse som går att knyta ihop. men det bästa av allt är att DET BARA KAN BLI BÄTTRE. En kropp i obalans genererar allt det som provsvaren visar och det gör det hela så mycket enklare att förstå och kanske komma till insikt i vad man behöver förändra för att må så mycket bättre🤩

Strax läggdags, i morgon blir en ny spännande dag med roligt/spännande resultat, DET ser jag stort fram till.

Godnatt mina vänner och sov så gott.

Kram på er😘