Söndag 2/7

2. jul, 2017

Detta med att känna av energier både bra och mindre kvalitativa är ju häftigt och i bland till viss del obehagligt. Idag var jag hemma hos min söta körledare och hennes sambo och i deras hus fanns både ris och ros om man så säger och jag fick det bekräftat då både hon och sambon haft lite samma känsla och de inte riktig kunde sätta ord på det.  Var gång som det blir så här så blir jag mer och mer säker på att detta är ett "6:e sinne" och de som tycker man är knas får tycka det.

Idag har det varit en toppendag med mycket som har blivit gjort. Pigg som en nötkärna svingade jag mina nyrakade över sängkanten runt 7 tiden😀

Det var en blåsig morgon men sommarvädret såg ut att leverera en fin dag ändå. Kan tycka det är skönt med blåst, är den ljummen så är det underbart.

Jag pysslade fram frukost till oss alla, de små var avklarade när Magnus och Lisa väcktes till dukat bord.

En mysig stund och efter kaffet gick jag och Lisa ut i lusthuset och hade en god stund med yoga. Mmmm, jag verkligen älskar det. Yogan får mig i så avslappnat läge att jag inte ens kan förmå mig att bry mig om när hundarna flyger upp och skäller för något de sett. Superskönt💋

Bädda, dusch och vanligt fix därefter bar det av till Skövde, släppte av Lisa vid stationen, hon skulle tillbaka till Göteborg. 

Vi stannade till på Kvantum för fars räkning sedan ut till Solbacken. Jag blev så glad att se Mor som såg piggare ut och mådde bättre och det var en så underbar känsla❤ 

Far berättade att han "bara" vaknat vid ett tillfälle i natt och dessutom sovit till kl 7 och det hade banne mig inte inträffat på 40 år. Ja jag säger så det, tjohoooo🤪

Jag städade och det gick dom en dans, glad i hågen som bara den. Vi lämnade Solbacken nystädat och åkte till Biltema och Magnus köpte luftfilter till MC:n.

Jag lagade middag när vi kom hem och idag blev det kycklingklubbor med vitt vin-sweet chili och Alnärings kycklingkrydda. Till det en fetaost sallad, brysselkål och broccoli.

Jag strök klart den hög som bildats i tvättstugan , vi åkte därefter till byn med allt som samlats sig för återvinning. Skönt att bli av med det och nu när Magnus är till viss del  konvalecent så märker man ju vad han gör i hushållet som vi båda gör nu eller enbart jag.

Det blev så att vi satte oss inne i Tv soffan denna afton. Viktoria och Richard ( Zinzino) kom och hade ny produkt med sig hem från en träff i Norge. Den var så klockren och jag blev full av iver. Så roligt och så väl beprövat, Saffran har ju en lugnande effekt och även det vet ju många sedan tidigare. Ska bli perfekt komplement till oljan😀

Nu är vi tillbaka i siffan och två sömniga damer ligger brevid mig här. 

Flisan är kvar i Göteborg och har det bra och hon tycker det är skönt att vila lite från allt skolarbete. Hon väntas hem på torsdag. 

Vi hade bokat biljetter till ångbåten från Hjo till Visingsö den 16.e men den är inställd på grund av det låga vattenbeståndet, oroväcknade 🤔De avvaktar till lite längre fram och hoppas det blir bättre förutsätting.

Nu mina vänner ska jag runda av och strax lägga mig. Det är ny arbetsvecka och en del möten som jag verkligen ser fram till. 

Hoppas ni haft en skön helg, många utav er har väl semester och slipper gå upp tidigt i morgon, njut av det ni🙃

Önskar er alla en godnatt.

Kram😘