Lördag 1/7

2. jul, 2017

Rönnerdahl han skuttar med ett skratt ur sin säng- denna text for upp i mitt huvud i morse när jag mer eller mindre just skuttade ur sängen 06:30 😀 Jag är 52 år och det behöver ju inte innebära att man känner av själva uppstigningen men det har jag nog gjort de senaste 20 åren då kroppen har fått "betala" för hårt arbete, barnafödande, för lite träning mm MEN i de senaste dagarna har jag känt mig mjukare generellt och det glädjer mig enormt. Att känna/se att det jag anammat den senaste tiden ger ett märkbart resultat och faktum är, inte enbart fysiskt det gör mig så glad och förhoppningsfull för den omgivning som jag tagit med mig hitentills på denna "resa"💋

Grillkväll-sommarfest i det gröna hos Desiree och Leif, en smakfull sommarkväll med både gamla och nya ansikten. Det var fint dukat ute i det fria och väggarn på partytältet behövdes inte sättas upp för den här kvällen var ljus och vindstilla.

I går hade jag en intensiv dag arbetsmässigt, 10-14 Maxmode och 14-16 på La classe. 

Lisa, min systers dotter kom till butiken och åkte med hem. Hon vill hälsa på då och då och det är ju alltid roligt.🙃

Hon var hade en kompis här under kvällen med en annan vovve som både Signe och Ada accepterade utan knussel👍

Vi var hemma i "lagom" tid. Vi bröt upp när det var som bäst, vilket är perfekt och det innebar att vi var i säng strax innan  midnatt. 

Att sova med helt öppet fönster och lyssna in sommarens ljud nattetid är sövande..

Nu ska jag sätta igång dagen med en bra frukost, 11-kaffe hos föräldrarna sam ett trevligt möte i eftermiddag. 

Önskar er alla en skön söndag, på återhörande i afton.

Kram😘