Fredag 30/6

30. jun, 2017

Drömma måste man ju få göra om än de mest vildaste drömmar😀Om man inte hade drömmar så skulle väl livet kännas trist och långtråkigt. Jag har oftast haft ganska så realistiska drömmar men nu har jag en som kanske är något högtflygande, men LÅT MIG få drömma, lite till..

Nyss hemkomna från Hjo, denna lilla pittoreska stad som är full av liv så här års. I kväll så var det mängder av jänkare uppradade i stadsparken, allt ifrån 57-nutid och jag hittade en som jag ville ha. Magnus var inte alls förvånad, kruxet blev bara att den går i god för ca 150.000 så det blir nog inget köp denna sidan sommaren🤪 Visst ska Annika ha en sådan tids nog tänkte Magnus..

Vaknade på tok för tidigt denna morgon. Vet inte om det är effekten av oljan men jag känner mig otroligt pigg. 

Låg och drog mig en timma men sedan gick jag upp och började pyssla med frukost som idag blev något förstärkt med tanke på våra långväga gäster.

Huset började vakna till och det blev en trevlig timma vid köksbordet🙃

Jag bäddade, duschade och gick en sväng med de små. Min syster med sällskap begav sig och Magnus blev upphämtad. 

Jag hade en trevlig stund hos rar väninna med oljan och det bjöds på gott fika därtill. Jag hittade en parkering och blev nästintill så förvånad att jag hoppade till. 

En toppen dag på Maxmode, inte fullt så mycket folk idag och det genererade i sin tur att jag som älskar att ha ordning hann med att städa upp. Det och det kändes så skönt👍 för i morgon kan det "slå till" igen.

Nöjd och belåten åkte jag hem. Jag hämtade upp min älskling och vi åkte in till Hjo och åt på Hamnkrogen. Det var mycket folk men "städat"😀

När jag kom hem kikade jag till mina tomatplantor medan de små var ute och nosade runt.

Nu sitter vi och beskådar den underbara kvällshimlen som är vackrare än någonsin, lila/rosa-oerhört vacker. 

Goda kvällsdrinkar,  lite chips och nötter. Nätet strular en aning men mellan varven bjuder Spotify på härlig msuik. 

Jag ska jobba i morgon så kvällen lär inte bli så sen.

Hoppas ni haft en skön fredag och att kvällen bjuder på det ni önskar.

Varm kram mina vänner och godnatt längre fram.