Torsdag 29/6

29. jun, 2017

God afton mina vänner. Nu sitter jag i köket och kikar ner mot vår lilla allé av björkar, min syster med två vänner från Amerikat är på ingång. Jag har bakat bröd efter det att jag kom hem från jobbet, lagat middag också för den delen. Nu blir det snart kvällsmacka och en kopp te innan det är dags att lägga kroppen för vila😀

Jag vaknade vid halv 7 tiden, låg och drog mig en stund. Så gick jag ner och åt frukost med darlingen. Tanken var att han skulle åkt ner till jobbet en stund idag och hjälpt till med lite pappersarbete men det blev inget av. 

Efter kaffet gick jag ut och såg till mina små älsklingar där ute i min oas, ja tomatplantorna alltså🤪 och gjorde ett härligt pass yoga. 

Dusch och fix, Flisan hade packat sin väska och åkte med mig in till Skövde. Hon ska vara hos Niklas en vecka nu.

Maxmode i Skövde idag, jag var tvungen att kolla på schemat en extra gång. Det var full rulle i butiken större delen av dagen, det är självklart roligt.

Jag låste kl 18 och åkte hem. Magnus var hemma och skulle greja lite med min bil som ska besiktigas snart. Några småfel visste vi ju om och vi hoppas att det "bara" var att fixa till dem..

Jag lagade middag och idag blev det superenkelt men så gott. Brysselkål, broccoli och smörstekt rådjurskött❤ en kall vitlökssås till detta, slurp så var grytorna tomma🤩

Jag rörde ihop bröd och nu ligger en limpa på svalning ute. Tycker det är mörkare kvällar nu, det har varit så en hel vecka och ska det verkligen vara så mörka kvällar redan ? Känns inte helt ok..

Nu ska jag sätta på tevatten och hosta upp mig inför ett par timmar på engelska, det blir kul.

Må så gott och en god natt önskar jag er. Hörs här i morgon igen.

Kram😘