Onsdagen 28/6

Idag har jag gosat med underbara små rosa honugsdoftande kultingar, och jag är så lycklig❤

Vaknade runt 6 tiden,  kände mig lika förväntansfull  som ett barn på julaftons morgon, vi skulle ju åka och gosa med grisar idag och vad kan vara bättre..

När jag gick upp och svept in mig i morgonrocken slog det mig att jag kände ingenting av själva uppstigningen🤪jag brukar känna lite i ryggen, en axeln, nacken etc men INGENTING, allt var bara bra, jag väckte Magnus och berättade ivrigt och han fattade ingenting först, men sedan förståd han. Jag är nu helt övertygand över att oljan gör susen och jag är SÅ lycklig.

Frukosten smakade ljuvligt och humöret var på topp. Jag gick upp och väckte Flisan innan jag gick ut i lusthuset och utövade min yoga. 

In och duschade och fixade till mig. Jag tog ut de små en runda. 

Heidi, Carl och den lilla gaphalsen kom och vi lämnade de små hemma och gav oss iväg.

Ingemar Signes darling skulle ta ut dem under dagen.🙂

Vi stannade till i Karlsborg och tog en glass, därefter var nästa stopp Kalvsjö gård. 

Det blev ett par härliga timmar och jag kan inte i ord beskriva denna underbara känsla att hålla en sådan liten sötnos som är mjuk och doftar honung. En del får något energi-tillägg med honung, inte alla men tydligen den lille som jag höll.  Det var en fin gård där grisar växer upp som alla grisar borde få leva. Det gjorde mig så glad att se den ordning och välemening med hela gårdens arbete. 

Ingen utav oss luktade det minsta gnutta gris i vare sig kläder eller hår. Hade mer än gärna tagit med ett litet knytte hem, MEN de blir ju så stora så jag fick snällt låta bli😙

Vi åkte hemåt och stannade till I Karlsborg på Idas brygga och åt en välsmakande lunchbuffé, däefter hem till de mså som belv mer än glada när vi om hem.

Heidi och Carl tackade för sig och Magnus och jag lade oss på en filt i solen. Flisan höll oss sällskap.

En stunds vila, så skönt, lite plock med tvätt och annat. 

Min massagekund var lite tidigt och det var helt ok, jag var redo.

En timmas bra arbete, så givande😀därefter kom min förra granne på kaffe och intro av oljan. Kul att se henne igen.

Jag värmde lite kvällsmat och vi åt när vi blev ensamma, därefter fixade vi klart kket. Nu sitter vi inne uppe vid TV-n, Magnus ser Star Trek och jag är snart klar med dagens avsnitt.

Hoppas ni haft det bra, det har jag verkligen haft och jag känner mig taggad och på g på alla plan och det känns mer än bra💋

Jag önskar er härmed en god natt och sov så gott.

Varm honungsdoftande kram till er alla.😘