Söndag 25/6

25. jun, 2017

Godkväll. Sent blev det denna afton. Har suttit med min bisyssla och grejat och Viktoria har åkt hem till sina hästar och familj. Jag har fått massor gjort idag och jag känner mig nöjd. Amanda har packat sin väska och ska åka ner till modern i Falkenberg i morgon och det kommer självklart bli tomt. 

Vi sov ju ute i lusthuset inatt och det var så mycigt. Det riktigt spritte i Amanda av spänning och hon tyckte det var supermysigt. Vi somnade sent men då vi hade sovmorgon idag så var det inga större bekymmer med det.🙃

Jag däremot vaknade lite för tidigt men de timmar jag sov var såpass bra så det kändes tillräckligt. Jag gick upp strax innan 7. Flisan hade vaknat till och skickat ett sms, hon hade kikat på oss där vi låg och tyckte såg så söta ut, jag gick in till henne och vi pysslade igång frukosten.

En stund senare kom Magnus in och även Amanda så vi åt frukost tillsammans. 

Jag hann inte med min yoga, utan då jag hade ett möte i stan kl 10 så fick jag sjuta upp den.

En kopp kaffe och ett kärt besök på Scandic.

Därefter hem igen och hämtade upp alla hemmavarnade så åkte vi till Solbacken och mor& far.

Flisan städade/tvättade fars ena bil, Amanda och Magnus var henne behjälplig. Jag städade inne och mor låg och vilade, hon är inte riktigt kry än. 

När vi var färdiga åkte vi hem till Djursätra igen och jag släppte av alla utom Flisan och åkte så åkte vi till Tidan och hälsade på hennes farmor.

Ett par timmar förlöpte där och därefter hem för att invänta in mina söner.

De var något sena men vad gör väl det? De som väntar på något gott så..💋

Jag presenterade oljan, Viktoria kom med testerna. Kaffe och kortspel därefter åkte Eddie och Edvin hem till Skövde, jag och Viktoria tog fram datorn.

Jag skulle hunnit med massage men den får vänta tills i morgon, skönt med kunder som är flexibla🤪

Nöjd med dagen som blev välsmord utan massageolja🤩

I morgon en ny startar en ny arbetsvecka och det ska bli kul att komma till jobbet igen.

Godnatt mina kära läsare, på återhörande.

Kram😘