Fredag 23/6 & Lördag 24/6

Så är snart midsommarhelgen över för denna gång och den har verkligen varit trevlig, mysig och full av allt det goda som hör livet till. I går var min bror här med sin familj och Heidi och Carl kom hit på förmiddagen och senare under dagen kom goda vänner, Signes älskling med fru😀

Förmiddagen bjöd på härligt sommarväder, vi drack något försenat 11-kaffe och klädde en liten gullig midsommarstång och vi dansade till små grodorna och räven raskar över ängen mm och Idun var superlycklig över detta. Här kände jag att kondition ÄR färskvara🤪

Kvällen innan hade jag dukat fint med linneduk inne i lusthuset då de lovat regn men dagen var varm så vi "flyttade" ut.

Suz och Ingemar kom, vi grejade med maten och dukade ut en buffé i lusthuset och jag kan säga att till 100% är det en SUVERÄN investering❤

Små söta snapsar, underbara köttbullar, lax och allt som hör midsommar till, samt en och annan snapsvisa dök det upp under lunchen. Mätta och nöjda vilade vi på maten och busade med Idun. Amanda och Idun kom väl överens🙃

Det mulnade på och eftermiddagen tog över och så även molnen. Heidi och Carl åkte vidare och vi bar in bordet igen och dukade till kvällsmat. 

Grabbarna drack ur Akvaviten och tände grillen. Det blev manlig och kvninnlig fördelning till 100 % kan jag säga, vi kvinnor tog oss ann att bära in och ut och hit och dit med det som skulle ut.

Det smakade ljuvligt och regent bara ÖSTE ner, men vad gjorde väl det? Mysfaktorn var HÖG💋

En så supermysig kväll och vi tackar alla inblandade för att vi fick en härlig midsommar afton tillsammans.

När sällskapet åkt hem satt jag och darlingen och Amanda kvar en stund och spelade kort innan det var dags för nattens drömmar. 

Midsommardagen har varit blåsig men ändå rätt så behagligt tempererad. 

Jag vaknade tidigt och gick upp och pysslade med frukosten. De små fick sin beskärda del och Signe ville snabbt ut i lusthuset. Hon kan sitta och pipa vid altandörren, inte för att hon vill ut och kissa eller så utan för att hon vill ut och vräka ut sig i soffan, i solvärmen.

Vi åt frukost alla hemmavarande och efter det fixade vi med allt som skulle göras, bädda, duscha, köket mm.

Vad gör vi idag sa vi- det blev en tripp till Karlsborg, vi åt lunch där och Magnus och Amanda gick på muséet på fästningen. Jag och de små gick en långpromenad under tiden och därefter bredde jag ut filten och vräkte ut mig i solen tills de var tillbaka från sin muséerunda.

Vi stannade till på ett café som ligger inom fästningsområdet och åt glass. 

Vi lämnade Karlsborg och stannade till i Fargershanna, ett mysigt litet samhälle vid Vättern. Vi åkte en bit till och stannade till på en badplats, det blåste så in i den men Amanda kavlade upp byxorna och vadade en stund, brrrr.

Väl hemma värmde vi lite kvällsmat efter det att vi grejat lite med ett bokningssystem för massagen som jag ska börja nyttja lite längre fram. Jag jobbar ju mycket nu under Juli månad så mycket mer hinner jag inte med, klart lite strömassage här..

Amanda är SÅÅÅ taggad. vi ska sova här ute i växthuset i natt och det har varit det som hon tjatat om mest idag🤩Det blåser ju fortfarande kraftigt och det kommer bli lite mysigt och kyligt men det är ju det som är tjusningen i detta.

Jag ska snart hämta lilla Flisan som kommer med ett försenat tåg från Göteborg. Det ska bli underbart att få hem henne igen. Hon har varit hos Niklas nästan en vecka och det känns lite FÖR länge😙

Hoppas att er midsommarhelg varit bra och ni kysst den rätta grodan🤪

Nu ska jag ägna mig åt familjen..

Må så gott och på återhörnade i morgon kväll.

Kram till er alla.