Torsdag 22/6

22. jun, 2017

Helt otroligt vad mycket jag har fått gjort idag, hur har jag hunnit med allt? Jo mina batterier hann allt ladda fullt under natten så idag har det verklugen gått i 180😀Så roligt att dessutom gå in här i kväll och se att jag haft 728 besök, TJOHOOOO!

Jag har haft en superbra dag och känt mig så nyttig, jobbat intensivt med min nya verksamhet och ju mer jag pratar om det och hanterar det så kommer jag från klarhet till klarhet och allt känns mer och mer självklart💋

Vaknade runt7 men somnade om. Gick upp 8.20 ca och då var magnus redan uppe. Vi åt frukost tillsammans och det var ett tag sedan. Efter morgonkaffet gick jag ut i mitt älskade glashus och hade en skön yogastund.

Efter det bäddade jag, hade hängt ut sängkläderna, gör det ett par gånger i veckan. For runt och plockade fram grejer som jag skulle ha med på eftermiddagen. Pratade med Viktoria ett par tillfällen.

Amanda kom upp och Magnus manade på henne att äta frukost och bli klar då vi skulle åka och storhandla i Hjo. Hundarna var pigga på att hänga med dit. 

I den lilla staden Hjo var det fullt med folk i rörelse, utanför ICA var det lång kö till jordgubbsståndet.

Vi åkte ner och parkerade vid hamnen, jag gick till systemet och Amanda och Magnus tog med sig de små på en sväng. När jag var klar ställde jag vin mm i bilen och gick ikapp dem. 

Vi gick en kortare runda eftersom Magnus är begränsad. 

Så blev det ett besök i moster Elins kaffestuga. Jag år en belgisk våffla med sylt, grädde och mjukglass och de övriga åt glass. Signe och Ada fick självklart smaka en smula😙

jag letade efter en parkering i skuggan och hittade en hel rad under stora bokar. Vi gick till ICA och handlade och lilla Amanda frågade- är ni rika? Hon sa att det var det längsta kvitto hon sett. Se ungar, jag förklarade för henne att nästa gång hon hälsar på ska vi storhandla på riktigt, nu var det bara till midsommar och lite annat jox.

Hem och packa ur bilen. Efter att allt var på plats i frysar och skafferi så packade jag in mig i bilen och for in till Skövde.

Hem till Therese och alla hennes söta gossar var hemma. Det blev en lite annorlunda kaffestund än vad vi var inställda på med det gick allt vägen och vi fick viktiga saker utförda trots ett fasansfullt värkande knä

Jag for vidare och mötte en kär vän på väg ut till mina föräldrar. Tänk att ha ett så mobilt arbete att man kan utföra det vid en landsväg till och med. Hoppas på att resulatet blir bättre än jag misstänker, norrmännen får nog lite att bita i🤪

Jag lämnade den nystuckne och åkte till mor och far. Mor har varit lite krasslig en kortare tid och varit en sväng på sjukan. Alla prover har visat toppen resultat men hon är ej riktigt i balans. Jag tog mig an mor med ett test och det ska bli spännande att se vad hur det ser ut. Oljan fick hon att starta upp med direkt, so far so good🙂Pappa startade med oljan förra veckan. 

Hem via en brevlåda, postade testerna. Ringde mina söner och checkade läget och de kommer ut på lördag till oss. 

När jag kom hem så åt jag en macka, ops, glömde att jag inte ätit lunch. Våfflan i Hjo mättade ännu. 

Jag städade ur lusthuset och vi åkte till tingshuset uppe i byn och hämtade ett bord. Jag dukade fint därute så nu kan regnet komma, haha.

Jag planterade om den kruka vi har ute vid infarten, köpte nya växter till den idag och fint blev det. Passade på att plocka om än något vissnande lupiner men de håller över morgondagen och väl det🤩

Hem och placerade dem i en hög kruka. Röjde upp det sista och NU sitter jag med ett glas vin och skriver denna dags happenings.

Jag känner mig trött men oerhört nöjd med min effektiva dag med mycket god framtidstro.

Önskar er alla en härlig midsommar, jag återkommer på midsommardagen till er.

Mycket romantik, blommor, mys och glada skratt vi hoppas ha under sommarens ljusa natt.

Godnatt och innerlig kram till er alla.❤