Onsdag 21/6

21. jun, 2017

Om det är av nyfikenhet eller att något tycker det jag skriver är intressant, oavsett vad så har jag nu haft 150001 besök på min hemsida här och DET känns så roligt.😀 Känns fortfarande lika kul att delge er mina dagar och dess innehåll och ingen vecka är den andra lik även om det ordinära ekorrhjulet snurrar så finns där alltid ett paralellt somlevererar  happenings, nyheter, samt det oförutsedda mm. 

I kväll sitter jag och Amanda ute i lusthuset, hon spelar något spel på sin mobil och jag skriver om den här dagen som snart är ett minne blott. Det är lugnt och fridfullt och ja, just en fin sommarkväll med fin balans.

Magnus har rensat lite och vattnat, han har sått lite gräs där hundarna kissat blir det fula fläckar och även där det blev hjulspår när de gjöts betong här.

natten till idag blev kort sömnmssigt, endast 5 timmar och det är på tok för lite. jag är som ett barn och behöver minst 8🤪inte alltid men några gånger i veckan.

Jag vaknade 5 men låg och små frös så där skönt ni vet när näsan är kall och man drar upp täcket lite längre. Ada drog jag närmre och hon var gosigt varm.

Jag gick in 5.45 och gjorde frukost till mig och flickorna. Amanda och Magnus sov som små grisar. 

Så hoppade jag morgonkafet hör och häpna, ja ni läste rätt och begav mig ut i min oas och hade ett såå skönt pass med yoga. Ja måste få förstärka att min yoga INTE har med någon so helst religion på något vis men rörelserna man gör kallas ju yoga -moves så därför kallar jag det yoga. 

Den var härligt avslappnadne och stärkande och jag älskar det lugn som infinner sig i kropp och sinne när man är klar och oftast bär jag med med mig det under dagen och det är underbart och nyttigt.

Jag duschade och fixade till mig, gav mig av till Lidköping. Det var idag och inte i morgon. JAg har några vänner som påpekat att det är onsdag idag..🙃Är alltid där torsdagar annars.

Jag ringde några samtal och har lite möten på g. Vill ju dela med amig av det goda här i livet.

Lidköping bjöd på en lugn dag, vackert väder om än lite kylig förmiddag. Jag och Anette klarade dagen utan stress👍

Låste butiken kl 18 och begav mig hem till mitt älskade Djursätra. Jag ringde ansvarig för Tingshuset här i byn och ska få låna ett bord till midsommarafton, tack för det. Ska införskaffa ett sådan bord till kommande middagar mm.

Amanda och jag hjälptes åt med lite småpyssel kring middagen som i dag bestod av grönsaker, kall sås och lax.

Vi åt och jag fixade köket efter det, nu sitter vi här men ska strax gå in och se in film innan läggdags. Jag är ledig nu i 4 dagar och det ska bli skönt, har ändå lite trivsamt att pyssla med och det ska bli spännande på sikt.

Magnus och Amanda har hjälpts åt här hemma idadg och klippt häck mm, fint blir det.

Dagens ros går till Viktoria som är min högra hand inom min nya bisyssla, kram till dig söta💋

Nu ska jag runda av här, hoppas ni haft en fin dag, inte långt till sommarens stora högtid nu.

 

Varm kram till er alla.😘