Tisdag 20/6

20. jun, 2017

Vem sitter och somnar i solen på uteserveringen på Rådhuscafét tror ni? Helt rätt gissat...JAG och det var såååå njutbart😀Efter en bra dag på jobbet gick jag till rådhuset och tog en latte i väntan på ett möte och fullt med folk omkring mig, lagom surr som blev som en vaggvisa och vips så nickade jag till. 

Kom hem sent i kväll, mötet med Zinzino var klart kl 21 och efter det åkte jag hem. Jag hälsade på de hemmavarande och de hade haft en bra dag full av bestyr trots bruten fot, tur vi har golfbilen som Amanda kan köra🤪

Jag bredde några smörgåsar och stoppade i mig. Viktoria och hennes sambo kom hem hit med grejer som jag ska använda mig utav de närmase dagarna. Ska bli så spännnade att se dessa kommnade resultat.

Natten var lite si och så, jag låg ju ute i natt och det var ett oväder som drog över Värsås i form av kraftig vind och regn. Hundarna vanade hastigt till någonstans på förnatten och jag vaknade till med ett ryck. Somnade om lika snabbt men vaknade senare av detta oväder som drog över. 

Vaknade runt 6 tiden, låg och drog mig en stund, gick in och fixade frukost till de små inkl mig. Duschade och gjorde mig klar för avfärd, ingen vaknade utan jag kunde smyga mig iväg in till Skövde. Tog morgonkaffet hos Heidi. VI pratade igenom midsommar mm.

Så ner till jobbet.

En kär vän kikade förbi och drack en kopp kaffe med mig innan det var dags att öppna, SÅ gott att se henne😘

En bra dag, några speciellt mysiga kunder och det värmer lite extra såkart.

Söta Therese kom runt lunch och så gott att ha lite sällskap💋

Låste 18, räknade kassan och gick ner till rådhuset. 45 minuter semester..Semester = den tid du är ledig från arbete och hemmasysslor och betsämmer själv vad du gör med din tid. Beställde en latte och..

19 var det möte på Scandic och lite nya ansikten och flera jag lände igen, superkul. Jag fick möjligheten att berätta varför jag brinner för detta och det är mitt ❤a som är med mig i detta fullt ut.

Efter mötet åkte jag och och nu sitter jag i whiskeyrummet och skriver, snart återigen läggdags. I morgon är det Lidköping som gäller, visst är det onsdag..har koll🙃

Hoppas ni har haft en fin dag, i morgon vet vi ju alla att det kommer en ny, jipppiiiie.

Godnatt och sov så gott, kram till er alla.