Måndag 19/6

19. jun, 2017

Moln kommer in från väster och täcker stora delar av himlen. Rätt så skönt faktiskt då det har varit väldigt varmt idag. Här ute i lusthuset är det behaglig temperatur nu på kvällen, i natt ska jag sova här ute💋

Jag har varit ledig denna måndag och det har varit skönt, en viss miss i planering från Magnus sida gjorde så att eftermiddagen och kvällen inte blev som den var planerad, viktigt i en relation är KOMMUNIKATION!!!

Jag vaknade tidigt, lite för tidigt, hade faktiskt tänk att ha sovmorgon, men men. Jag låg kvar en halvtimma, det var faktiskt skönt. 

Magnus hade gått upp för att duscha och jag passade på att riva upp sängen, och gissa vem som blev lagom road av det?🙃

De små fick mat och under tiden kokade jag ägg. 

Magnus kom ner och vi åt frukost. 

Jag tog med mig morgonkaffet ut och satte mig, efter kaffet blev det en stund med yoga. Jag fuskade ju i går och en dag eller två brukar inte märkas men går det fler dagar så känner man av det. Nu blir det ju yoga kontinuerligt och det märks att kroppen mår bra🤩

Jag gick in och duschade och fixade till mig. Min massagekund kom i avtalad tid. Det blev en bra arbetstimma, givande.

Viktoria ville testa Flisan och det ska bli spännnade att se hur det provsvaret blir.

Viktoria är den rara kvinna som jobbar med Zinzino-balansolja mm och innan man startar upp med oljan gör man i regel ett test för att se hur nivån med fettsyror ser ut. I 9 fall utav 10 brukar testet visa en obalans av omega 3 och omega 6, därav välbehövligt att balansera upp nivån med balansoljan bestående av omega 3, -D vitamin och extra virgin kallpressad olivolja. När man efter några månader tagit balansoljan gör man ett andra test och då har alla prover visat en förbättrad balans och personen mår oftast lite bättre generellt, och/eller dennes åkommor har förmildrats, reducerats. Det är därför jag har blivit tagen av detta koncept och det ska bli spännade att se hur de som jag har i min närhet förbättras, dessutom är det ju helt okonstlat och det känns ju toppen❤Läs lite mer på vår hemsida, dock ska vi lägga in lite fler bilder med information. Har inte hunnit med allt ännu..Dra er inte för att ringa eller maila vid intresse eller frågor. Kan inte jag svara på allt så kan Viktoria.

NU väntar jag på Flisans resultat..

Flisan hade tid för klippning kl 12, jag släppte av henne i stan.

Stannde till i byn och gick en bit på Värsåsslingan, Ada blir ju trött fort av värmen så det blev en kortare sträcka. 

Jag åkte hem och satte på en tvättmaskin med sängkläder, därefter tog jag en handduk och gick ut och lade mig i solen-platt fall, så skönt. Det dröjde inte länge förrän jag fick sällskap av två trevliga damer.

Magnus hörde av sig och min eftermiddag fick struktureras om. Vi skulle fått Amanda hit först på onsdag men hon ville verkligen hit idag.

Jag åkte till Hjo och uträttade några ärenden därefter hem och drog fram snabeldraken. Vek lite tvätt och så var det mesta på sin plats. Ligger lite efter i tvättstugan dock, det blir väl regn snart igen..🤨

Magnus kom hem från ett ärende, lite lyx just nu då han har privatchaufför.

Vi diskuterade lite om dagens ämne och sedan inväntade vi Amanda som blev hitkörd av mormor Gun-Britt, tack för det😀

Nu har vi nyss ätit varma mackor här ute i det underbara numer lite svala växthus. Amanda blev så begistrad, hon undrade vart gurkorna var och i år blir det tomater, nästa säsong ska jag nog utöka växtligheten.

Hon vill att jag kommer med in nu, hon ska visa lite saker. Ska bara som Alfons Åberg säger- ska bara skriva färdigt först 😎

Så nu mina vänner så rundar jag hr för i kväll och återkommer lite senare i morgon. Först ska jag jobba på La Classe och därefter ska jag på ett möte meed Viktoria.

Hoppas ni haft en fin dag och att ni får en skön kommande natt.

Kram till er alla.