Onsdag 14/6

14. jun, 2017

Nöjd och tillfreds, lycklig lottad, -vad har du gjort i livet för att förtjäna allt det här? Det undrade den kvinna som var mitt sällskap till morgonkaffet i morse och mitt svar var att jag troligen förjänade detta efter en rätt så turbulent tillvaro under en lång tid där jag ändå gett tid åt allt och alla inklusve dem som inte förtjänat det.🤩

En vacker sommarmorgon med allt jag kan önska mig. Värme, solsken och fåglar som hade startat dagens konferens. 

Jag fixade frukost till de små och släppte ut dem i solen. Självklart fanns det några småkryp att skälla på, Ada är expert på det att skälla alltså🤪

Lilla Flisan hade försovit sig så mina morgonplaner blev lite förändrade så istället för min yoga blev det till att skjutsa in det henne till Skövde. Hon hade nämligen en tid att passa då hennes klass skulle åka till Trollhättan på ett studiebesök.

När jag kom tillbaka var det allt det vanliga som jag fyller morgonen med lite hemmafrusbestyr inklusive egenvård, en längre promenad i ett underbart somrigt landskap. Ada vill inte gå så långt dessvärre när det är varmt på grund av att hon blir varm så fort. Hon har ju en mycket kraftigare päls än Signe. Har bokat in tid för trimmning i början av Juli👍

Jag brygde kaffe och inväntade min kund.

Vi hade en trevlg pratstund, längre än planerat, en timmas massage och ytterligare en timma med ventilering av så mycket. Tänk vad underbart det är när man förstår vad folk pratar om, man behöver inte anstränga sig att förstå utan allt är solklart och man till och med känner..vi hittade ett bra samspel och fick rysningar då och då under vårt samlat, rysningar av förståelse.

Med snabba ryck bytte jag om, snodde till lite lucnh, fixade till det sista och så bar det iväg in till staden igen och ett kortare arbetspass på maxmode.

Så tokigt, Birgit min kollega hade haft att göra hela förmiddagen och efter 14 dog det nästan helt. Endast några strökunder men oerhört lugnt, morr.

Frida och hennes mor kom ner för att fixa med kvällens visning av bad mm. 

Jag gick några minuter tidigare och gick till Sko Larsson och kikade. 

En sväng in till Hemköp och handlade grönsaker och mer färsk vitkål. Jag tycker det är så gott att steka med lök och vin och grädde, ja lite andra tillbehör både i och brevid. RECEPT finns, yes!

Magnus hade ett samtal som var lite strävt, jobbigt för honom. 🤔

Jag tömde diskmaskinen, så gick jag ut i mitt lilla paradis och här sitter jag nu och skriver och njuter. Magnus ser en film inne och Fisan pyssslar med kläder inför sin skolavslutning i morgon.

Nu tänkte jag bara ha en stunds bara vara innan kvällen tar vid. 

Hoppas ni haft en fin dag och att den nya som kommer snart blir er tillmötes.

Önskar er alla en forsatt fin kväll, kram😘

 

 

Jag och Magnus åt frukost inne men kaffet tog vi ute.