Tisdag 13/6

13. jun, 2017

Tala med hästar, tala med hundar, ja varför inte yoga med hundar? Signe älskar massage med varma stenar, både hon och Ada älskar all sorts massage och beröring och vem gör inte det? Yoga-avslappning-streching-avkoppling- allt detta behöver vi människor och många djur är ju klokar än oss för de gör allt detta utan att tänka på det/göra en grej av det. De har det i sin naturliga dygnsrytm men vi måste boka in tider i agendan för att få till detta som BORDE vara det som vi skulle prioritera och SEDAN göra allt det andra😙

Trött är bara förnamnet av vad jag har varit idag. I morse hade jag kunnat sova halva förmiddagen garanterat och hela dagen har jag varit trött och till viss del känt att jag skulle velat haft en timmas Siesta. 

Magnus hjälpte dem på kontoret en stund idag och det innebar att vi gick upp tidigt.

Vi åt frukost, jag bäddade och gick ut till lilla paradiset. Signe och Ada vill alltid med hit ut och självklart får de hänga med. En solig morgon, då är det extra vackert.

Ofta när jag lägger mig ner på mattan då kommer Signe och lägger sig i, hon vill att jag hellre ska gosa med henne. Jag ger henne en liten stund och sedan förpassar jag henne till soffan, lite småtjurigt masar hon på sig. Ska nog börja mitt yogapass med taxyogan🤪

När mitt pass var klart gick jag in och duschade och gjorde mig klar inför en dag på La Classe.

Flisan åkte med mig in idag med då hon började sent. Hon slutar skolan nu på torsdag och ser självklart fram till ett sommarlov😀

Jag låste upp butiken, Therese kom runt lunchtid och vi hade ett par trevliga timmar tillsammans. Dagen blev lugnare än gårdagen men vi hade att göra och kassan blev toppen.

Jag åkte till systemet och köpte en flaska rosé, hem och lagade en god gräddig röra på vikål, lök, skinka, kalkonkorv mm- recept finns att få..

Kvällen blev allt klarare och nu känns det som en sommarkväll om än något sval. Jag sitter med en filt om axlarna och kikar på molnens formationer som ändras hela tiden. Flisan städar på sitt rum och Magus grejar med sin MC. En reservdel kom på posten idag som han väntat på ett tag nu, jag hoppas att detta var det som är orsaken till allt strul.

 

Mina tomatplantor är riktigt ståtliga och nu återstår väntan på att blommorna ska förvandlas till små tomater, jag känner mig som ett litet barn just nu. 💋

Jag ska strax avrunda mitt skrivande, borde tömma diskmaskinen men vad tusan, disken står ju kvar, haha..

Dessa månader när det är ljust om kvällarna, tänk vad de inbringar mycket av allt det som vi behöver. Visst är det en viss charm i våra årstidsväxlingar men tänk om ljuset kunde vara kvar längre. Den mörka årstiden är ju trots allt bra mycket längre än den ljusa, och det påverkar oss mer än vi tror. 

Men men, vi får njuta nu och försöka bevara ljuset i våra sinnen❤

Nu har solen försvunnint bakom vårt hus. Det är ändå behaglig temperatur här ute. Får bli en stunds bara vara här nu innan läggdags.

Hoppas ni haft en bra dag, i morgon hoppas jag för egen del på en piggare dag än denna.

En varm cyberkram till er all mina vänner och en godnatt önskas.😘