Måndag 12/6

12. jun, 2017

Supertrött. I kväll blir det ingen film och inga andra nöjen heller, snart dags för sängen.

En intensiv dag på jobbet och en intressant möte med trevliga människor samt mycket info, det sammantaget fick faktiskt även mig trött.😙

Vaknade tidigt i morse, gick ner och började med frukostbestyren. Efter morgonkaffet gick jag ut till lusthuset och gjorde min yoga. Det småregnade lite och det gjorde det hela lite mysigare. Ser fram till hösten och har redan fantiserat över hur det kommer att bli att sitta därinne när höstlöven virvlar runtomkring..HÄRLIGT såklart😀

Flisan hade var uppe, hon skulle åka med mig idag. Jag duschade, bäddade samt de vanliga morgonbestyren. Jag hade tänkt att gå en runda med de små men Signe bara tvärvägrade, Ada fick jag med mig.

De ser alltid så ledsna ut när man lämnar dem, lite dåligt samvete är allt svårt att INTE få.

Jag skjutsade den "lilla" till skolan och därefter hittade jag faktiskt en parekring till min stora förvåning och glädje🙃

Förmiddagen var rätt bra, våra vipkunder hade lite förtur på vår REA. Therese kom halv 12 och det är alltid trevligt när vi har några timmar tillsammans. Efter lunch ösregnade det i omgångar och vi hade dörren öppen till butiken och lät som en fors sköljde över gatan, tur man inte var ute då..

När eftermiddagen tog vid dröjde det inte länge förän commersen var i full gång🤪jag var trött när jag låste och kunder i butiken långt över tid.

Jag åkte hemåt men stannade till hos ett par i Värsås som är relativt nyinflyttade. Där var det några grannar samt en man från Skövde med info om en balanserad olja som kommer att smörja insidan. 

Trött efter det mötet och främst efter dagen som gått åkte jag hem till mitt älskade hem. Magnus hade lagat lite mat och vi åt om kommnade elg och projekt. Flisan hade en mycket glädjade nyhet, hon hade fått tillbaka sitt nationella prov i engelska och det blev betyg B på det💋stort GRATTIS!

Efter maten tog Magnus ett bad och jag satte mig här uppe i Tv-soffan och knäppte upp en välförtjänt cider. 

Nu ska jag avsluta den här dagen med en runda i damrummet och sedan krypa ner mellan fräscha vita lakan.

Hoopas ni haft en fin dag och en bra start på veckan.

I morgon är jag beredd på fullt ös på jobbet, då sartar REA för alla.

Godnatt min vänner och på återhörande.

Kram😘