Lördag 9/6

10. jun, 2017

Visst är de vackra, Lupiner, jag älskar dem. Jag stannade till när jag åkte till jobbet i morse och plockade en fin bukett till butiken. Jag stannade även till på hemvägen och fotade dessa, en underbar sommarvy som finns överrallt nu😀

Jag vaknade lika tidigt i morse och nej, jag ville inte gå upp så tidigt, jag började ju inte förrän 11 idag och visst kan det vara skönt med sovmorgon. Jag somnade om ganska snabbt och vaknade kvart över 8, duktigt va?

De små fick sin mat och det regnade lätt när de skulle ut. Som vanligt fick jag gå med ut och då går de snällt med.

Det var skönt ute och det kändes som det ändå kunde bli en härlig dag. 

Jag plockade fram frukost, Magnus kom ner lagom till det var framdukat. Vi tog kaffet ute i lusthuset. Det var lugnt och fridfullt därute. Jag tog så god tid på mig under morgonen att det inte blev tid till någon yoga, it´s a shame😙

Jag gick in och duschade, bäddade och fixade till mig. Magnus lämnade jag på hemmaplan och själv åkte jag in till staden. Stannade till och plockade Lupiner.

Anette var redan på plats, det blev rätt så lugn dag i butiken men helt ok kassa ändå. Jag hann att börja märka om varor inför REA som startar på tisdag. Tror jag skrev måndag i går.

Jag gick till apoteket för fars räkning innan jag åkte hemåt, tankade på hemvägen. 

Under eftermiddagen hade det spruckit upp och det var riktigt skönt. Väl hemma bytte jag om och började pyssla med lite mat. 

Rökt Sik och gott bröd med smör och ost till det, vi satte oss ute såklart.

Solen försvinner runt 16 tiden på vår altan och det är ju lite synd såklart. Jag flyttade ner våra stolar och satte dem utanför lusthuset och PLING🤪då ploppade det upp en tanke om att vi kanske ska förlänga/bygga ut litet altandäck där så vi har en bra plats i solen också, nya planer är goda planer.

Vi räknade lite på det och faktum är att det kommer inte att kosta skjortan heller och då känns det ännu bättre👍

Nu har grannen slutat köra runt med sin gräsklippare modell större och lugnet råder. Jag älskar att sitta och njuta och lyssna och reflektera. Sommarkvällar är ljuvliga. Underbart är det också att sitta här inne i lusthuset och följa molnen när de ändar form, här man verkligen ute fast inne..

Tomatplantorna mår gott här och nu har snart är alla blommande. 

I morgon är en ledig dag, alltså då jag inte åker till någon butik men jag har massagekunder på både för och eftermiddagen och däremellen ska jag hem till föräldrarna och städa. 

Ett glas mousserande rosé ska bli min kvällsvard, jag ska sitta här ute i lusthuset och fortsätta lyssna, känna in och njuta❤

Må så gott mina vänner så hörs vi i morgon.

God kväll💋