Lördag 3/6

3. jun, 2017

Frusen, känner att jag verkligen längtar till sommaren..ja visst ja, det är ju sommar😮och värme ÄR påväg..eller?

Idag har det varit kyligt och det har regnat på förmiddagen. Det behövdes så att allt detta pollen försvinner. Det behövs mer regn och det är på g. 

Vi har kikat på resa idag och snart bokar vi in en vecka till Grekland i höst. Vi ska bara hitta något som passar oss bra. Fick ett bra tips av våra kär vänner och det kanske blir det. 

Jag har härjat runt under förmiddagen, tvättat, rensat avslopp med Magnus hjälp i både tvättställ och avloppet till badkaret och det kan jag säga att det borde gjorts för ett halvt kilo sedan😙

Vaknade tidigt men somnade om och det var skönt.

Upp 8, Jag gav de små mat och inte var de alls sugna på att gå ut så jag fick gå ut med dem i regnet och visa att det inte var så farligt🙃

När avloppen var avklarade bytte jag gardiner, sängkläder och dukar i vårt sovrum och dammade. Det blev ljust och sommarfint så nu är det bäddat för romantik💋

Jag tog en välförtjänt dusch med ett nu mer väl fungerande avlopp.

Ingemar och Suz kom och vi drack kaffe och snackade Grekland. De har varit där nyligen. 

En timmas massage var fint att utföra och jag hoppas ett visst knä blir lite bättre..

Jag hängde en maskin tvätt, gick ut en sväng med Ada och Signe, även fast det slutat regna vägrade Signe, fick nästintill fösa ut henne. 

Efter en kort runda gav vi oss alla av till Hjo och åt lunch. Det var full ruljans i den lilla staden. 

Hemåt igen och Flisan och Niklas begav sig till Skara på någon bilträff. Magnus somnade på soffan och jag satte mig och började kika på resor.

Det har varit en lugn dag och jag har inte stått vid spisen, ok då, jag kokade ägg i morse🤪

Nu ska vi strax se en film, ungdomarna är på Flisans rum och softar. I morgon blir det till att åka på 4-års kalas till lilla IDUN. 

Kanske blir det något torrare väder i morgon och kanske blir det en gnutta solsken. Jag är ledig och vill ta vara på det.

Hoppas ni haft en fin lördag😀

En godnatt önskas när det nu blir läge och en forstatt mysig kväll.

Kram😘