Onsdag 31/5

31. maj, 2017

Många har saker och ting planerat och så var det även här hos oss på Djursätra. Sommaren skulle bestå av arbete och självklart en viss del ledighet men ingen sommarsemester detta året heller. Kommer inte ihåg när jag hade sommarsemester senast. Väljer att jobba när alla andra har semester eftersom jag inte har det minsta lust att tillbringa mina semesterdagar med alla andra.😙

Det är ingenting av detta som heller har förändrats mer än att jag kommer att få dubbeljobba något mer än vanligt. Magnus missade nämligen ett trappsteg i inomhustrappen igår den stackarn och ska nu gå med aircast i 6 veckor- ett bra mycket bättre alternativ till gips som genererar mycket mer frihet. Så nu kommer jag att sköta mycket mer både ute och inne som Magnus annars brukar göra eftersom han jobbar färre dagar än mig. Känner jag honom rätt så kommer han göra alldeles för mycket än han borde men han är vuxen och jag är inte hans mamma så han får ta eget ansvar där tänker jag🤪

Vi satt på sjukhuset igår kväll till efter midnatt så därav ingen blogg igår. Dagen igår var jätte bra förutom kvällen incident. En bra dag på La Classe och jag kände mig pigg och utvilad. Så blev ju kvällen mycket mörkare dock..

Tillbaka till den här dagen så vaknade jag 06,30 ca, gick upp och gav de små mat och därefter pysslade jag med vår frukost. 

Magnus staplade ner och vi åt i lugn och ro. Då jag hade en väninna som skulle komma och hälsa på för lite prat hann jag inte med någon yoga dessvärre, tänkte ta den nu ikväll men det blev inte av, jag var för trött.😥

Jag duschade och fixade till mig, satte på kaffe och gorde i ordning en bricka och satte mig i nya paradiset. 

Malin kom och det var så längesedan vi sågs, skönt att kunna sitta och prata ostört. Vi bestämde att vi skulle ses snart igen, vi är verkligen periodare🤩

Magnus skulle till ortopedteckniska för att få en aircast så vi bagav oss och var inne till 11. Det gick undan på avdelningen och vips hade Magnus en klumpfot.

Tiilbaka hem igen och jag lagade lunch. Kyckling med grönsaker och vin, slurp. Recept finnes, yes, bara att maila så bifogar jag i vändande post👍

Jag gick ut en runda med Ada och Signe, så skönt att komma ut. 

In till Skövde och kan ni tänka er , JAG HITTADE EN PARKERING som dessutom var GRATIS!

Maxmode bjöd på en bra ruljans, dessutom fick jag fördelen att träffa Birgit och det är alltid roligt😀

Bra med kunder, roliga kunder som jag hade en bra jargong med, det älskar jag💋

Slutade 18 och begav mig hemåt. Stannade till på Dollarstore och köpte present till kalas vi ska till på söndag. Min brors lilla tös fyller 4 snart och det ska hållas kalas.

Hem och fixade till kvällsmat. Vi åt och Flisan var extra behjälplig idag. 

Vi röjde undan i köket och gick ut och satte oss i lusthuset allihop inkl de små som ALLTID vill vara med.

En lugn stund med nästintill total avkoppling.

Lite fuktigt känsla blev det ju efter som det regnat mycket och temperaturen ligger på ca 12. Vi gick in och nu sitter vi i Tv-rummet. 

Känner mig lite loj, ibland går luften ur lite grann som i en madrass som inte riktigt är tät. Ingen fara, behöver det ibland, det behöver vi alla.

Min yngse som Edvin åker till USA i morgonbitti i ottan, roligt för honom. Klart man känner en viss oro i detta världsklimat..

Min äldse som fyller år på fredag och misstänker allt att han kommer hit och tar med sig tårta🙃

Sommaren blir inte riktigt som den var tänkt, tror inte att det har någon större betydelse då man är oerhört flexibel.

Jag är glad att jag återigen igen har ny kontakt med peroner jag älskat och älskar, det gör mig varm och glad. Ni vet vilka ni är❤

Nu ska jag göra kväll. I morgon är det tidig start och jag styr kosan till Lidköping och dessutom blir det litet kafferep innan arbetet.

Hoppas ni haft bra dagar, är nöjda med er tillvaro och kan hitta stunder att njuta. Snart står sommaren i full blom vi inväntar pingst och midsommar.

Nu ska jag besöka damrummet och göra kväll. 

Godnatt mina vänner och sov så gott. 

Kram till er alla😘