Tisdag 23/5

23. maj, 2017

Då var det kväll igen🙂Nu sitter vi i i TV-rummet och tar det lungt, bloggar, dricker vin och äter chips. Det har varit en fin och lugn kväll, vi har varit ute och pysslat men när solen gick ner blev det genast kyligt. Magnus och Heidi har satt in glasrutor i lusthuset, det är nu endast en tredjedel kvar. Med lite tur blir det klart till morsdag😀

Magnus ska lägga golv på fredagen som det ser ut nu och på lördag ska vi sätta ihop soffan. Det innebär att KANSKE kan vi sitta där ute på lördagkvällen och ta en  whiskey.🤩

Jag vaknade runt 7 i morse, jag visste ju om att det Flisan började sent så då behövde jag ju inte vakna alltför tidigt.

Jag tassade upp och gjorde frukost. Heidi sov, jag väckte henne 8 för frukost. Flisan hade vaknat innan och gjort i ordning både sig själv och sin frukost.

De små fick mat och jag släppte ut dem. Jag och Heidi åt frukosten ute. Jag utförde dock yogan inomhus då det kom fler moln och blev lite kyligare.

Efter yogan bäddade jag och gjorde mig klar att åka in till jobbet.

Heidi skulle vara på hemmaplan större delen av dagen och vakta huset.😀

Jag öppnade butiken 10 och det blev en ganska så bra dag. Inte för mycket att göra vid något tillfälle utan fullt hanterbart. Vissa kunder har ju en förmåga att ta lång tid på sig men idag fanns det utrymme för det.

Dagen förlöpte och jag låste strax efter 18 och begav mig hemåt. Jag stannade till på Jem & Fix och köpte en bit staket till vår alyan på baksidan. Den ska jag mås vit i morgon och kpa krokar för upphängning.

Magnus hade stannat till på hemvägen på Netto och köpt basturökta kalkonlår och det var smärrigt värre.  Jag tillagade en spaghetti Carbonara på ett rökt kalkonben, svamp, purjolök, vin och grädde. Det blev fantastiskt gott kan jag lova er, recept finns att få🙃

När vi ätit gick Heidi och Magnus ut och fortsatte med glasrutorna, Flisan gick upp på sitt rum och plockade i ordning på tvätt mm.

När jag röjt klart i köket tog jag ett glas vin, en sittkudde och satte mig i kvälssolen och njöt. Kände mig lite trött och frusen. Jobbade ensam idag så jag km aldrig ut på hela dagen så det var skönt att bara sitta ute och njuta.

Grannen kom ut och bytte några ord vilket resulterade i att en timma förlöpte om allt möjligt från relationer där barn far illa till män vi lämnat som dränerat oss. Det blev en riktigt bra timma även om jag nu hekst velat vara ifred och hafte en stund bara för mig, men en bra grannsämja är intet att förringa👍

Solen gick ner och det belv kyligt. Jag tog mitt tomma vinglas, min dyna och gick in. Magnus och Heidi var också påväg in. Flisan hade lagt sig på sängen och kikade på film.

Nu sitter vi här uppe, mörkret har börjat breda ut sig över gården. Vi ska väl snart runda av här och krypa till kojs allihop. Vi är alla ledig i morgon, ja förutom lilla Flisan som har skolan i morgon. Jag har mängder att bestyra och vad Magnus har att pyssla med behöver jag väl inte berätta.

En bra dag till handlingarna, saknade dock Therese på jobbet. Söta Hanna fanns dock på plats och det var skönt😘

Nu mina vänner ska jag borsta tänder och allt det där andra som jag gör innan läggdags.

Hoppas ni haft en fin dag, i morgon kommer en helt ny med oskriver innehåll, DET vet vi alla.

Godnatt och sov så gott. 

Kram!