Söndag 21/5

21. maj, 2017

😀Den absolut bästa helgen i år! Den har varit superhärlig på alla sätt och vis och vi har fått massor gjort i trädgården. Så mycket det var att ta tag i men nu så börjar det hända grejer.

Ogräset i grusgången kvar eljest men för övrigt är allt trimmat, klippt och undanröjt och i dag tog vi bort ramen runt den gjutna plattan och krattade upp runt växthuset. Det blev så fint och bra allting.

Magnus har börjat sätta i glasrutorna och jag har försökt vara så behjälplig jag bara kunnat.

Vaknade halv 7 idag, det var lite skyigt och blåsigt. Ok tänkte jag, bra arbetsväder🙃

Jag gick ner och fixade frukost till de tre hårbollarna, därefter gjorde jag i ordning frukost åt mig och min älskling. Under tiden hade det börjat spricka upp och jag serverade frukosten ute på altanen. Nu har den årstiden börjat då de mesta måltiderna ätes ute och inte allt för långt bort kan man regniga dagar sitta i.... TRÄDGÅRDSHUSET🤩

Det blev yoga inne då det blåste lite för mycket för att det skulle kännas bra då man vinglar till ändå i balansövningarna🤪

Vi utövade detta tillsammans denna morgon och ja, äta frukost och göra yoga tillsammans bara det är ju lyx.

Så blev det dax att klä sig i kortbyxor och linne och ta sig ut i djungeln av div ogräs. Magnus trimmade och jag krattade och körde bort. 

Flisan vaknade och åt fruost ute. Idag gjorde hon omelett.

Vi häll på ett par timmar och röjde, tog ett litet brake och drack en kopp kaffe i solen. 

Niklas hade vaknat till oc han hjälpte Magnus med trimmerna som krånglade. 

Runt lunch åkte vi till Hjo, det var veteranbilsträff och det fanns många fina bilar att beskåda samt en hel lång gata med massor av loppisprylar men mestadels motorinriktat. Flisan och Niklas åkte egen bil.

Vi stötte på ett par som jag träffade på dopet igår och de bodde lustigt nog i Varola. Hon vill komma på massage. 👍

En tur ner till Hjos fina hamn, vi köpte glass och det var massor med folk. Jag hade tänkt att köpa med mig en rökt sik hem men det var så mycket folk att jag iddes inte att vänta.

Så bar det av hemåt igen. 

Vi tog en smörgås och så var det dags att ta oss ut i vår härliga trädgård igen.

Ett par timmars röjande och det gick bra med det mesta. Vi packade upp glasrutorna och Flisan och Niklas var behjälpliga att bära fram dem. Tunga som attan och MÅNGA!

Ungdomarna har solat idag , gått långpromenad och varit med oss i Hjo. 

Även de har haft en toppefin helg med mycket sommarmys.❤

Jag stekte lite pytt till oss och ägg. Det var allt välbehövligt med mat efter hårt slit. Gott att i bland ha lite sådant att ta till när man inte känner att laga mat är prio. 

Jag hade tänkt kyckling curry, tog upp en fin kycklig ut frysen i går men den får ligga till sig tills i morgon. Då kommer Heidi och ska stanna några dagar💋

Efter maten plockade vi ihop det sisat och gjorde ording och vi strukturerade upp de saker som var kvar till växthuset. Orning och reda råder på allt som är kvar, härligt.

När glasen är i ska det läggas ett golv och därefter ska plantor och soffa mm ut. JAG LÄNGTAR😀

Nu sitter vi lite solBRÄNDA uppe vid TV;n och skriver varsin blogg. Magnus har inte orkat/fått till att skriva på några veckor, luften gick ut honom den veckan som Amanda var här och vägrade åka hem. NU innebär det nya möten nere i Falkenberg och vi åker dit i morgon, suck.

Men för övrigt så har det varit en underbar helg med många fina inslag och ett väder som känns som en skänk från ovan.

Ja känner mig oerhört tacksam , nöjd och glad.

Efter vårt möte ska vi ner till Skrea strand, ska se om jag hittar lite fina stenar att använda i massagen😀 lite romantik kanske hinns med också. Köper nog med oss något ätbart och äter där om det är fint väder. Det ser jag fram till.

Nej nu ska jag se en film med min älskade man, tidig start i morgon då vi ska vara nere i Falkenberg 9,00.

Hoppas ni haft en njutbar helg. Godnatt och sov så gott.

Bamskekram😘