Tisdag 16/6

16. maj, 2017

Det känns som det var i morse strax innan jag vaknade, då jag drömde och när jag vaknade kom jag ihåg vissa saker detaljerat och det mest magiska i min dröm var att jag lyfte från golvet där vi satt, jag svävade och jag kände när jag vaknade som det hade hänt. Ni vet den där känslan när man har gjort något man tycker är häftigt/annorlunda/ofattbart och det känns i hela kroppen, lite pirr, just så var det idag när jag vaknade.

I min dröm var jag i ett rum med något reducerat ljusinsläpp, kanske en källarlokal och det fanns ett litet fönster i markhöjd. Vi satt där några stycket, det var folk jag inte kände och en kille med mörkt lite lockigt/vågigt hår i grå mysbyxa och marinblå skjorta med stora röda rutor satt med huvudet nedåt böjt så jag inte kunde se hans ansikte. Han var den som sa surmulet att han inte trodde på vare sig det övernaturliga, yogans effekter eller annat trams.

En äldre kvinna klädd i beige linnesärk och byxa, hon hade även någon huvudbonad i samma matrial, det var den kvinnan som visade mig en yoga ställning. Vi som satt där satt i en ring vi var nog 5-6 stycken, de övriga såg jag inga detaljer på och jag vet inte exakt hur många vi var.

Kvinnan lade sig på mage och gick upp på vänster arm som i en armhävning fast mycket lägre, lade den högra armen utmed sin sida och så lyfte hon hela sin kropp från golvet ca 20 cm. Jag sade till kvinnan att det är ju helt ofattbart och omöjligt men hon sa till mig nej, inte alls, -pröva. 

Jag tog mig ner i samma ställning och det var då det hände. Jag lyckades lyfta mig själv från golvet och det mest märkliga var att jag inte kände av min kroppstyngd alls. Jag blev inte kvar i den positionen så länge för jag blev så lätt att jag svävade upp sakta över de andra och de enda jag såg var kvinna som tittade på mig med ett leende och sa- där ser du att det gick, jag såg även killen i den rutiga skjortan som vägrade titta upp och verkligen se att jag svävade. Jag sa till honom- titta, passa på att se detta för det kanske är enda gången som du har möjlighet att se något liknande. 

De svävande ögonblicket var med mig när jag vaknade och jag begrundade min dröm. Jag sökte lite info på nätet men hittade inget som kändes relevant till min dröm. Tids nog kommer svaret komma till mig vad drömmen handlade om, det är jag helt säker på😀

Jag gick upp och ner i kket, packade upp saltet som skulle bli min frukost. Blandade till det och svepte i mig, hua hua, det var ingen höjdare. 

Jag gick pysslade med mat till de små och Flisan kom ner och höll mig sällskap med en skål hallon och blåbär och yoghurt, jag sprang på toa med full effekt.

Vi satte oss inne i yogarummet och Magnus hade också vaknat, även han kom en skål frukost in till oss. 

Jag utövade min yoga utan som helst känning i magen men efter den så..😙

Magnus vämde vatten åt mig och jag tog min första kopp fastete.

Vi pratade lite om ditt och datt och om dagens planering. Jag var ju påväg till jobbet och han var ledig och skulle fixa med trädgårdshuset. 

Flisan började snt idag och åkte med mig in till staden. Jag släppte av henne och så begav jag mig till jobbet. Magen höll och var relativt ok hela dagen, tacksam för det.

Förmiddagen var en del att göra och mycket mer fok i rörelse än gårdagen🙃

Therese kom och jag gick ut en runda, 14 grader men det kändes kyligt. Man blir ju något frusen har jag läst när man fastar.

Tillbaka till jobbet och slutade 17, åkte hem och bad min älskling sätta på bastun.

Vi satte oss och pratade en stund om att dagen inte blivit om han tänkt, grunden där huset står är inte riktigt jämn och Ingemar ska försöka ordna några beslag som kan vara till god hjälp.

De små fick kvällsmat, vi gick ner och bastade, superskönt. Signe var med ner såklart🤪

Efter bastun packade jag i ordning Magnus matsäck, rullade tunnbrödsrullar med kycklingröra i som han får ha till lunch b.la,  jag lagade till kvällsmat till dem i kväll blev det omellett med kycklingkorv, det doftade jättegott och de sa att det smakade bra.

Jag plockade undan i köket och fyllde diskmaskinen, kände att jag var tröttare än vanligt. En annan trötthet än den vanliga, inget ovanligt ju.

Jag kokade te och har nu satt mig en trappa upp i det nu mer ljusa TV-rummet, sommaren är eller jag menar våren är på sitt intåg🤨

Min älskling har lagt sig, han var extra söt i kväll med massor med kärleksförklaringar ❤

Jag tänker lägga mig tidigt. I morgon börjar jag 14 men har en massage inbokad på förmiddagen. Ingen kör då körledaren är sjuk ett tag till, saknar sången.

Nu mina vänner så rundar jag av. Hoppas ni haft en bra tisdag och att luften blivit mer ljummen även där ni bor. Här är det 15 + nu och med det säger jag godnatt.

Kram😘