Måndag 15/5

15. maj, 2017

Gäsp..strax läggdags här. Vi har nyss avslutat en spännande film- Faster, den var spännande och actionfylld och samtidigt tänkvärd. 

Magnus var hemma sent, det var massor som strulat för honom i dag och dessutom körde han fel till ett ställe som han brukar lasta av på, men men, även de bästa gör fel😙 

Vaknade när Magnus gick upp i natt och eftersom jag lade mig tidigt igår så var jag lite halvt om halvt utvilad så det tog ett tag innan jag somnade om igen, grrr.

Vaknade igen kl 7 och gick upp då. Idag blev det frysta hallon, havregryn och yoghurt till frukost.

Ada var väldigt hungrig idag, hon löper och då blir de ju lite extra sugna precis som vi andra damer i det läget. När utfodringen var klar släppte jag ut dem, det var riktigt skönt ute denna morgon, äntligen😀

Morgonkaffet smakade extra fint och ett pass med yoga efter det så var morgonen fulländad. 

Jag bäddade och gick in till Flisan som var ledig idag. Hon fick lite förmaningar om vad det fanns att äta till lunch mm. 

Lite morgonfix, så bar det av in till staden. Hittade en fri parkering och det är alltid skönt när man gör det. Många extra slantar man lägger på sånt..

Öppnade butiken och det blev en oerhört lugn förmiddag. Therese kom och hon berättade om ett fastepaket som hon och maken startat med. Jag har flera gånger i mitt liv tänk att jag ska pröva men det brukar alltid sluta med att jag inte får till det, men på min lunch tågade jag ner till hälsokosten och köpte mig en tung kartong och vips så var jag med min första fastekur🙃Hur detta kommer att fungera det vet jag ju inte förän efteråt men det är väl som med allting annat, man måste bestämma sig👍

Eftermiddagen bjöd heller inte på någon nämnvärd commerce, låste butiekn 18 och åkte hem. Det ösregnade när jag skulle gå till bilen, som tur var hittade jag ett kvarglömt paraply på jobbet som dessutom var mitt eget🤪

Stannade till på Sörboden och hämtade ut lite varor, fick ett sms från Flisan att nu ville hon verkligen att jag skulle komma hem. 

Jag tömde brevlådan och körde upp på gården. Lastade in paket och hälsade på alla flickorna som glatt mötte mig i dörren. 

Jag packade upp och fixade lite mat. 

Magnus var hemma sent och jag hade förberett mat även åt honom såklart.

Han åt och pratade lite om dagen som gått. Jag lade in en maskin tvätt och så satte vi oss upp vid TV:n. Nu har vi sett klart filmen och mina älsklingar har lagt sig. Jag ska nu hänga upp lite rena kläder och sedan ta en runda i damrummet och göra kväll.

Ska bli skönt att komma i säng nu. 

I morgon är det ny arbetsdag och bara Glaubersalt till frukost, HJÄLP🤪

Ich glaube= jag tror på tyska så vi får verkligen hoppas på att även jag övertygas.

Nu önskar jag er alla en riktigt god natt men fina drömmar, vi hörs vidare i morgon och hoppas dagen blir "god" 

Natti natti, kram😘