Fredag 12/5

12. maj, 2017

Lite piggar denna afton. I går vid det här laget hade jag redan gäspat minst 40 gånger men i kväll inte en enda😀Ingemar åkte hem för en stund sedan och Magnus och jag har satt oss en trappa upp. Han ser en film som han påbörjat och jag skriver till er. Flisan har åkt ner till Göteborg till Niklas som har födelsedag i morgon men hon kommer åter redan i morgonkväll då hon ska vara behjälplig på söndag. De har fått ihop större delen av ramen till växthuset, ingen enkel uppgift men jag kan riktigt se hur fint det kommer att bli när allt är klart.

I morse var jag hur trött som som helst när Flisan väckte mig. Jag hade bett henne göra det för jag ville upp i tid så jag hann med min yoga b.la. Jag piggnade ganska så snabbt till, höll henne sällskap och utfodrade de små liven. 

En glad tös raskade iväg till skolbussen och jag åt frukost. Tog med mig kaffet in i rosa rummet och njöt av den i tystnad. Magnus sov, skönt för honom att kunna ha lite sovmorgon💋

YOGA, och snart om inte allt för långt bort kan jag utföra den i ute. Hoppas ju att vädret vänder nu så att man kan vara ute utan täckjacka och handskar.

Jag hade inte så mycket tid över när jag var klar, jag skulle fixa klart de två mjölkborden som ska vara klara för leverans. Det blev lite snärjigt men jag hann in till jobbet i god tid och hann även gå ett ärende som jag lovat.

Jag öppnade butiken och förmiddagen blev lugn. Solveigh kom och vi fick fullt upp med allt möjligt pysslande och vid lunchtid kom det lite fler kunder och det är ju det som är det viktigaste, att förse dem med god service och fina kläder🙃

Vi hann med att dricka lite kaffe mella varven och ta några minuter lugn och ro. 

Jag gick ut på lunch, gjorde några ärenden. Idag var det verklgen betydligt mycket skönare väder, nu är det kanske sommar på gång?

Eftermiddagen löpte på och jag låste butiken ca 18 och begav mig hem.

Himlen hade blivit blå och fri från tunga moln, hemma hade växthuset börjat ta form. Jag vittjade brevlådan och parkerade bilen. 

Jag hälsade på de två mycket glada flickorna och sedan gick jag ut till grabbarna i trädgården. De hade jobbat hela dagen och inte ens tänkt på att äta middag. 

Så fint det kommer bli🤩längtar..

Jag gick in och lagade till middag åt dem. Vi åt och de fortsatte ett par timmar till. Jag röjde upp i köket och fixade med lite annat som var på "att göra listan".

Ingemar åkte hem när solen nått trädtopparna, det började bli riktigt kyligt. Min älskling kom in och vi gick en trappa upp. 

Nu har mörkret lagt sig över Djursätra. Jag har suttit och små sneglat på Shreck🤪jag med. Men nu är jag klar och ska strax gå och lägga mig, jobba i morgon igen.

En dag fylld med lite av varje och nöjd kommer jag snart att lägga mig och kanske drömmer jag om tomatplantor som fulla av tomater kommer att behöva stagas upp med bambupinnar, snart så..

Får önska er en riktigt god natt.

Kram mina vänner😘