Torsdag 11/5

11. maj, 2017

Då är möbler på väg till Djursätra😀

Äntligen hittade jag snygga prisvärda och hemleverans såklart och i BRUNT!

Plattan har börjat torka även fast det är så kallt, Magnus har varit ute och vattnat den nyligen. Jag har även kikat på sjögräsmattor och lite andra alternativ. Magnus tänker lägga ett trägolv typ altangolv men vi ska se hur det blir när det blir klart. Ska blir så roligt att inreda🤪

En seg dag med mycket innehåll, jag är trött och ska snart lägga mig. Skulle börjat 11 i morgon men en kollega sjuk så jag får öppna. Hade lite andra planer innan på morgonen men man vill ju ställa upp när det kör ihop sig.

Vaknade av att Flisan väckte mig som planerat men jag sov faktiskt när hon kom in. Vi morgonmyste lite och så gick vi ner och åt frukost.

Jag hann inte med någon yoga i morse och det kändes inte bra alls men någon gång ibland blir det så. Skulle ju till föräldrarna innan och till Lidköping idag.

Flisan gick till bussen, jag duschade och gjorde mig klar. Packade in de små i bilen och alla tomburkar/pant. Åkte in till ICA Kvantum och handlade åt mor och far. Därefter till Solbacken. Städade och hann med en ståkopp kaffe. Lämnade de små där då Magnus också jobbade idag.

Lånade fars Celica och det gick undan till Lidköping idag kan jag säga. Så härligt att köra en bil med lite mer kapacitet och visst sjutton måste sådana motorer blåsas ur någon gång ibland.. 🙃Pappa har alltid varit en hejare på att köra bil och ja, det har gått undan och väl det mellan varven och jag har väl ärvt det kan jag tro.

Väl i Lidköping var det dött och som tur var fanns det varor att pyssla med, innan lunch var det inte inne en enda kund, suck. Men vem tusan är sugen på ny bikini, ja vem är sugen på någon lättare klädsel när man nu behöver vinterkläder igen😠 Inte helt öde under eftermiddagen och så skönt att få någon att pyssla om. Jag skyltade om och hängde upp nyheter i butiken bytte lite galgar mm. låste 18 och åkte till Axvall, hämtade ut ett REK åt far, tillbaka till Solbacken lämnade Celican och hämtade Ada och Signe.

Så skönt det var att komma hem. Flisan var redan hemma och satt och slappade på sitt rum. Jag värmde mat, rester sedan i går. Vi väntade in Magnus. Så gott det var även idag, jag var riktigt hungrig. Kylan gör en både trött, frusen och hungrig.

Vi röjde upp i köket, skönt att alltid starta dagen med rent kök👍

Nu sitter vi en trappa upp. Jag har snart skrivit klart dagens kapitel, strax damrummet och min kvällsritual.

Hoppas ni haft en bra dag trots kylan, det har snöat här och blommorna fryser., men jag tror det vänder snart. Rent krasst är det 6 veckor kvar till midsommar och efter det VÄNDER DET...Nej, nu ska vi INTE jag pessimist😙

Önskar er en god nattsömn och drömmar om sol och salta bad, kram mina vänner💋