Tisdag 9/5

9. maj, 2017

Så nöjd med den här dagen. Jag har fått så mycket gjort.🤩

Det är ofta så att om man ska ändra en liten sak så kan det innebära en rokad på en mängd annat och just så var det idag. 

Jag skjutsade in Flisan till skolan idag för hon började kl 11 och på väg in till stan så berättade hon att hon vill göra en del förändringar och det är bra och klokt för henne, samt att hon önskade lite ändring i sitt rum, en fåtölj eller så att sitta i och titta på Tv istället för at ligga i sängen. Kling sa det i min skalle och fick en god idé som jag verkställt i dag.

Flisan är klar med sin engelskakurs och det innebär sovmorgon på tisdagar fram till sommarlovet. Hon hade nationellt prov i måndags som gick jättebra😀mycket som går riktigt bra för henne och det är jag så lycklig över.

Vaknade med ett ryck i morse, hade Flisan försovit sig? Jag gick upp och in till henne. Nej just det, tisdagar börjar hon ju sent. 

Jag kröp ner i värmen hos livsnjutarna. Flisan kom in och kröp ner hon med. Vi myste en stund innan vi gick ner till köket och fixade frukost. 

Så kallt det var ute idag med, supertrist. Signe var snabbt tillbaka in igen.

Yogan var bra och balans är verkligen något att träna på..

Jag duschade och fixade till mig. Packade in hundarna i bilen så begav vi oss av in till Skövde. 

Jag släppte Flisan vid Hemköp, så åkte jag till Plantagen och köpte fat till hinkarna som jag köpte igår. 

En sväng till Grönsakshuset och så hem till byn igen.

Jag gick en längre runda med Ada och Signe vid vårsåsslingan som är fint belägen vid skogen. Kallt som tusan MEN, det haglade inte idag i alla fall🙃

Så äntligen hemma igen. Jag åt lunch och efter det fixade jag hål i hinkarna till tomatplanterna.

Så tog jag tag i projekt -Fixa Flisans rum. Det blev ett röjande på allt möjligt och slutligen bar jag in en fåtölj från Tv-rummet,  tog fram ett brickbord jag hade i musikrummet innan som passade jättebra i hennes rum. Så nöjd med resultatet.

Jag blev överraskad då hon var hemma tidigare idag. så är det ibland att de får sluta när de gjort klart prov.

Hon förstod att jag grejade i hennes rum och hon lät mig göra klart det sista innan hon kikade.

SÅ glad hon blev🤩

Det blev en riktigt mysig eftermiddag. 

Jag grejade klart med lite annat som jag hade försakat men ingen fara med det, jag är nämligen ledig i morgon med och då blir det full rulle med allt möjligt. Heidi och Carl kommer hit, Ingemar också för då ska all cement blandas. Magnus är hemma också såklart och ska styra upp allt. Det ska bli spännande och se hur det kommer att gå till. Det närmar sig...

När Magnus kom hem var soppan värmd och vi åt middag vid köksbordet som jag hade vänt på idag, även det blev bättre än innan.

Lite köksfix efter det och darlingen gick ut och öste i mer grus i ramen inför morgondagen. Jag damsög nedervåningen, hej och hå.

Nu sitter vi i Tv-rummet som också blev lite ändrat eftersom jag "snodde" en fåtölj, allt blev till sin förbättring, mer öppet😀

Snart dags för sängen, är faktiskt inte trött konstigt nog. 

En bra dag som jag lägger till samligen och skönt att just vara nöjd.

Hoppas ni haft en bra dag, önskar en god natt med fina drömmar.

Kram😘