Måndag 8/5

8. maj, 2017

Vaknade i morse av att Ada började busa och bära sig åt på ett näst intill överdrivet sätt som jag inte sett hos henne förut och nu låg vi ju dessutom och sov och så körde hon igång med detta beteendet. Lite som Ferdinand när han satte sig på humlans gadd. Jag busade med henne lite grann, ville ju sova en stund till men hon puffade på mig och bar sig åt som en skogstokig. 

Hon lugnade sig, Flisan kom och sa hejdå när hon var påväg till bussen. Magnus sov fortfarande och jag kände för at sova lite till. Lyckades somna om och gick inte upp förän 8 i morse, det ni. 😀

De små fick mat, så plockade jag fram till mig och Magnus. Vi pratade och planerade dagen. Kaffe och yoga, morgonens höjdpunkter. Idag gick det inte att öppna fönstret, det var iskall vind och haglade så nej, fönstret fick vara stängt😥

Magnus gick ut och började förflytta grus, jag ställde mig på Viking. 2.9 är mycket bättre än inget. nöjd över att äntligen fått tummen ur vattnade jag blommor, bytte i tvättmaskinen och bäddade medan jag svalnade.

Duschade och satte på 11-kaffe.

Gjorde mig klar för dagens kapitel, ropade in min älskling till kaffepaus. Vi bestämde att åka in någit tidigare.

Magnus tömde mer grus och jag rörde ihop två kalla såser och gjorde köttbullar i långa rader, nej då, jag lade dem på en smord plåt och så in med dem i ugnen, perfekt👍

Allt klart när Magnus kom in och duschade. Vi tog med de små och åkte in till staden. Plantagen, köpte jord och bambupinnar för att staga upp tomatplantorna. Köpte hinkar på Ö & B, ska plantera om mina plantor i morgon,🤩Magnus hade ett besök på vårdc idag och jag gick en runda med Ada och Signe under tiden och fy tusan så kallt det var, bedrövligt.

Det dröjde lite för honom så jag hämtade upp Flisan som slutat lite tidigare idag, de hade haft nationellet prov i engelska.

Magnus blev klar äntligen och vi åkte hem igen. Jag värmde lite soppa och Magnus värmde köttfärsås. Så bra det är att ha rester, att bara värma när man är lite trött/eller har mycket omkring. Vi åt och Magnus gick ut igen och jag röjde upp i köket samt tömde diskmaskinen.

Vi sa hej till Flisan och begav oss till ett möte/bjudning där de var vi som skulle stå för det mesta. Ett möte där vi visar Alpnäring och visar och pratar om dessa fantastiska produkter.

En mycket trevlig tillställing, och försvinnande god🙃och härligt folk.

Tiden går fort när man har roligt, det blev dags att bege oss hemåt. Vi packade ihop det vi haft med oss, 21:30 var vi hemma. 

Magnus har nu lagt sig, jobbedag för honom imorgon med som vanligt tidig start. Ada har haft två stolleryck även nu ikväll på ett "litet för mycket" sätt, undrar vad som alstrar detta? Känns nästan lite onormalt🤔

Jag är mycket trött, ska bli SÅ skönt at får lägga sig. Det blev en lång dag, men den har varit bra. Vi har kommit en bra bit på vägen med det vi har framför oss men långt ifrån klara, fortsättning följer..

Hoppas ni haft en bra dag, nu är natten här och den får vi njuta av nu.

Godnatt mina vänner oc sov då gott, kram💋