Nybadad😀

Har kört hela kittet, en underbar SPA-timma. Torrborstat, oljat in mig, använde mitt saltskrubb, len duschtvål som sammet, rakat benen mm, filat fötterna, peelat ansiktet, haft ansiktsmask och hårinpackning, SÅ skönt. Sitter nu i TV-soffan och har tillsammans med Flisan beskådat ett mästerverk på himlavalvet, en så vacker regnbåge och de minuterna var magiska, sådan power🤩

Det har varit mulet och småregnat till och från under dagen men nu på kvällskvisten klarnade det upp en liten stund och då medföljde detta skådespel, känns som en belöning för den här dagen.

Magnus gick upp vid 02:30, Frida tassade med honom upp då hon skulle åka med honom  ner tillbaka till Helsingborg. Den söndag som Magnus jobbar kör han ner till Helsingborg. 

Jag vaknade till när de gick, somnade om och vaknade sedan vid 06, kände mig pigg men tänkte , NÄÄ, inte skulle jag gå upp när jag kunde sova lite till, lyckades somna om igen. 

I går hade vi en mycket trevlig uppesittarkväll med familjespel och gott vin och cider🙃så klart jag var lite seg i morse..

Frukost och kaffe i lugn och ro i rosa rummet. Lade ut lite reklam på FB på Värsås anslagstavla, det ska bli så spännande och se hur den dagen blir. Kommer det någon? Kommer det många? Hinner vi med det som vi tänkt om det kommer mycket folk, räcker tilltugget? 

En avkopplande yogastund så när som på Wera som skulle pocka på uppmärksamhet ideligen🤨

Så började dagen på allvar. Jag rev upp våra sängkläder och riste dem och vädrade sängen. Tog ur sängkläderna i damrummet och gästrummet. Satte på en maskin tvätt. Plockade ur diskmaskinen och satte in, det vanliga ekorrhjulet..

Gjorde mig klar, pratade lite med trötta Flisan. Hon hade haft det så bra igår på teatern och det hade varit mer folk den här gången, superkul. Jag begav mig till föräldrarna och pappa satt redo för avfärd till ICA i Timmersdala. Jag hade lovat att hjälpa honom att handla idag. Passade givetvis på att handla det vi behövde också.

Jag städade och byte sängkläder, Ada och Wera sprang ute och snokade runt, Signe ville inte ens gå ut. Hon blir slö när det är regn i luften.

Jag lämnade Solbacken och köpte riven ost på Kvantum innan jag åkte hem till mitt. Jag ringde några samtal på hemvägen.

Jag bytte tvättmaskin och hängde lite kläder sedan packade jag upp det jag handlat. Bar upp rödbetor, morötter mm och satte igång med soppan. Den bestod av många olika goda ingridienser och recept finns att få😀den blev supergod. Jag rörde ihop LCHF-bröd med riven ost mm och självklart finns det recept. 

Heidi och Carl kom och jag dukade fram. Vi åt och pratade om helgen som gått. De hade varit hos min syster i Linköping på 20-tals fest som hon arrangerat och jag skulle gått på den om jag inte haft min kurs..i efterhand skulle jag ju tusen gånger hellre gått på festen.

Kaffe och otskaka som de hade med sig, eter den åkte de hem. Jag skiftade i tvättmaskinen och röjde upp i köket. Nya maskiner igång. Kände tröttheten smyga sig på så jag bestämde mig för att ta ett valförtjänt bad och så blev det. Det blev verkligen en skön och avkopplande stund.

Har pratat med min älskling några gånger under dagen och han väntas hem om en stund. Vi är båda lediga i morgon, har en hel del att göra och ett trevlig kryddig kväll är att vänta.💋

Frida blev SÅ förälskad i min vitlöksås och jag lovade att beställa bums. Man blir verkligen beroende av den. Man kan till och med dippa hårt bröd bara för att få såsen, ja man kan äta med SKED och slicka skålen om det så är🤪

Nu ringde min darling och efterfrågade kvällsmat och vilken tur att det finns soppa och gott bröd. Ska strax ner och värma lite till honom. 

Hoppas ni haft en bra dag och fått gjort det ni önskat. 

Trött men nöjd säger jag nu godnatt till er mina vänner, varm kram till er alla😘