Lördag 6/5

6. maj, 2017

Magnus och Frida har åkt in till Skövde för att hämta hem familjens näst minsta tös, Flisan. Hon har gjort del två av musikalen Snobben. De har firat lite nu i kväll efteråt och hon är uppåt och glad😀Jag , Frida och Magnus har spelat Sequence och ätit chips och nötter och druckit gott därtill, ja inte darlingen då han skulle hämta upp Flisan.

Jag har födelsedag och faktum är att det känts som en helt vanlig dag, jag har inte varit hemma utan varit på en kurs, en kurs som inte genererade mer än ett papper/diplom på att jag vet vad jag pysslar med. Känner mig måttligt irriterad kan jag säga.

vaknade när Magnus gick upp, somnade om och vaknade timman innan jag satt klockan. Lyckades somna till igen så när klockan ringde var jag mer än trött, klev ur sängen 05.45.

När jag kom ner till köket var det framdukat, ett litet brev från min älskling samt ett paket. Trädgårdsbok, från, redskap mm.💋Sötnosen..

Jag kokade ägg och mumsade i mig när Ada och Signe fått sin beskärda del. 

Vädret bjöd på en fantastisk morgon, så härligt. Dock blev det ingen yoga denna. Jag duschade och fixade till mig, hundarna gick och lade sig igen. Det var liksom lite för tidigt för dem.🙃

Begav mig söder över. 2,5 timmar senare trodde jag att jag kört vilse men adressen stämde. Ett ställe som låg lite avsides men trevligt.

Jag klev ur bilen och gick runt huset, en man kom och mötte mig. Jag presenterade mig och efterfrågade kaffe, blev hänvisad till byn 2 km bort😠

Jag åkte in till byns mack och köpte kaffe. Jag hade god tid på mig så jag satte mig i solen i en glänta jag hittade längs med vägen. 

Underbart är kort, jag åkte tillbaka till kurslokalen. Några fler bilar stod parkerade och damer kom släpandes på sina väskor.

Vi installerade oss, lite märkliga saker uppstod så som att vi skulle ha sockar på oss vilket INTE stod i infomailet mm. Som tur var fanns det att tillgå efter lite knussel.

Vi "bänkade" oss, fick kompendie. Vi fick presentera oss och därefter gick i princip hela förmiddaen åt att lyssna på hans berg och dalbana i hans privatliv. Jag tänkte- vad tusan är detta? Har jag betalt flera tusen för detta? Tålamod Annika, tålamod🤨

Vi hann med att öva lite sten"moves" men jag kan inte förklara hur det var, jag kan inte sätta ord på kvaliten på alltihop. 

Det blev lunchdags och jag satte mig ute och åt den sallad jag hade köpt med mig. Timman senare var det del två. 

Då var det baksida och massa privat snack om vederbörandes syn på rasim.. Jag försökte fokusera på kursens mening och insåg att det jag hade med mig ur egen fick dit var mer än det jag fick med mig hem. Jag visade och gav de övriga lite tips och råd ur min egen erfarenhetsbank och det gjorde jag GRATIS!! Ett diplom fick jag med mig såklart men det kändes som ett riktigt dyrt papper på saker som jag var mer hemma på än den som lärde ut.  

Jösse så tokigt detta känns. Jag berättade för de som var med på kursen att jag tänker hålla en egen kurs för halva priset. Jag lämnade ut visitkort och jag ser fram till det tillfället och en sak är säker, jag ska åtminstonde BJUDA PÅ KAFFE!!

Det är verkligen svårt att sätta rätt känsla i text på den här kursen men den var och kändes helt värdelös. Summa sumarum tog det mig sammanlagt 12 timmar och kostade mig 3000:- för ett signerat papper på att jag genomfört en kurs jag kunde allt om.

Jag åkte hem och tog vägen genom Göteborg. de kör som idioter kan man säga. Trots att man är tydlig så blir man nästan överkörd😠

Väl hemma var tog vi ett glas vitt och satte oss i kvällssolen på framsidan. Magnus hade lagat mat och innan dess hade de delat ut en tredjedel av våra inbjudningskort till nästa helg. 

Vi åt och röjde upp i köket. Vi gick ut och tog vara på den sista sköna stunden av solen och jag berättade för Frida om dagen i sin helhet.

Vi flyttade in och satte oss att spela spel.

Flisan hörde av sig och Magnus och Frida åkte in för att hämta upp den lilla.

Så nu är de tillbaka. Även Flisan fick ett diplom med sig hem idag, lustigt..två diplom in i familjen på samma dag😀

Nu är alla hemma och vi ska nog spela en runda till innan min födelsedag är över och natten tar vid. 

Hoppas ni haft en fin dag och tagit vara på solen. 

Får önska er en godnatt och sköna drömmar. 

Kram på er cyberfriends.💋