Fredag 5/5

5. maj, 2017

Fortfarande inte helt mörkt, så underbart. Snart är kvällarna ljusa och ljumma och jag kan sova ute och min tanke är ju att även kunna sova i trädgårdhuset😀

Sovit som en stock hela natten och i morse när jag vaknade forstod jag det uttrycket. Klubbad säl är ju också så vi säger när man sovit som en stock🤪

Flisan sa hej och rusade till bussen. Hon skulle iväg tidigt och hade duschat och grejat så hon fick lite brått det sista.

Ja gick upp och kokade ett ägg som blev perfekt, mums. Tog en klick majonnäs och kaviar till. Har tänk att ta några dagar med mindre kolhydrater och då får jag strunta i crunchyn.

Det var skönt ute, inga minusgrader denna natten. Ada älskar att vara ute och tog en lång runda runt gården. Jaktlystna Signe får man ju ha kopplad annars ryker både harar och annat😙

En härlig yoga med öppet fönster, fåglarna kvittrade och det blev aningen kyligt men så skönt.

Jag bäddade och duschade, bytte i tvättmaskinen och tumlaren, vek lite tvätt. Jag tog en längre runda med de små och jag önskade att jag varit ledig, fick mersmak att vara ute.

Tillbaka in med de små, hämtade en Brassestol, tänkte bannemig ta lunchen i den🤩

in till staden och rullade ut röda mattan till butiken 9:58. 

Lite att plocka med är det ju alltid, strökunder kom in och kikade, ville byta en vara och handla såklart.

Dagen förlöpte i lugnets tecken men eftermiddagen bjöd på mer ruljans. Therese kom och jag hämtade min stol och satte mig på bakgården, en halvtimma går fort. Hann att somna till ett ögonblick, jätteskönt.

Flisan kom för att hämta upp sin väska som jag hade med mig i bilen. Hon skulle åka till Niklas tills i morgon då hon har del två av musikalen.

Underbart är kort, jag gick och köpte gokaffe och det innebär köpekaffe- latte och cappucino. Therese ville bjuda på det idag😀

Vi tog lite kaffe och pratade om saker som kan komma att röra oss, mycket står på spel, bara att vänta..

Therese rara man kom in till butiken med ett leende och två vackra rosor, en till oss var för lite "bara för att", ja blev så glad.

Klockan blev 17 och jag åkte hemåt. Stannade till och köpte fredagsmys åt det hemmavarande "barnet"🙃

Satte på ugnen och satte igång med att laga middag, kyckling idag med svamp, lök och lite starkare kryddsättning. Till det kall vitlöksås och grönsaker. supergott.

Jag och min älskling hjälptes åt att tvätta den ena bilen, därefter åkte Frida och Magnus in till apoteket ett ärende, då passade jag på att bli en tornado och röjde runt här hemma med allt möjligt som måste göras. Ett stort hus sköter inte sig självt.

När de kom hem satte vi oss och bara chillade en stund, strax läggdags här, Magnus ska ju upp och jobba och jag ska upp tidigt och åka neråt Kungälv på kurs.

Hoppas ni haft en bra dag, kanske ni är lediga i morgon och kan njuta av dagen. De har ju utlovat regn på söndag och några dagar framöver så ta vara på i morgon💋

Kram till er min vänner där ute i cyber.

Natti natti!