Torsdag 4/5

4. maj, 2017

Något mindre till antalet är det med hemmavarande flickor denna afton, den yngsta dottern har återvänt till modern. Min älskling har lagt sig då han ska jobba i morgon med start mitt i natten. Vilka kontraster livet bär med sig.

Så glad jag blev när jag kom hem och alla mina söta ungar stog och hurrade för mig när jag kom hem😀 Jag är ju inte hemma dagen D så de passade på i kväll. Heidi hade bakat en ljuvlig rabarberpaj och till det var det vaniljglass. Frida var snäll och tog en bild på oss och mina söner ska alltid dumma sig🤪 den här gången var det bara Edvin konstigt nog.

Lite stoj och stim som det brukar vara när vi träffas, men älskar att ha dem så nära. Jag fick ett presentkort av dem på PLANTAGEN och vad kan passa bättre än det? Förhoppingsvis ska orangeriet bli klart- ja nu är det ju "bara" ett växthus eftersom det inte kommer att vara uppvärmt vintertid men tror känslan kommer vara mer än ett växthus när det blir klart.

Magnus väntar på sand/grus till att fylla med innan han kan gjuta och allt har blivit lite försenat.

Jag vaknade strax före 06 i morse, låg kvar och drog mig en stund. Flisan kom in och sa hej innan hon gick till bussen.

Jag gick upp och åt frukost och när det var dags för kaffet kom Magnus ner. Han gjorde mig sällskap. 

Idag blev det hela min yoga och så skönt det var. Jag har inte gått på Viking på ett tag och det har inte varit yoga på Actic p.ga röda dagar, jag riktigt längtar till att komma igång med allt igen. Nästa vecka så..🤩

Jag duschade och fixade till mig, hann och göra iordning mina naglar. Tänk vad mycket man hinner på morgonen när man går upp tidigt, så fördelaktigt.

Pussade min älskling och begav mig till Lidköping. Himlen var blå men det blåste lite kyligt denna morgon.

Jag stannade till på Lidl och köpte oliver till far och bananer. 

9:59 var jag i butiken, yes vilken timing.

Anette var där och pysslade på kontoret. Jag hade lite att greja med under förmiddagen och det blev en lucka så jag gick ut en sväng. De finns en lite butik som heter La Scarpa med italienska skor, väskor mm och den har jag varit sugern på en längre tid att besöka men då jag altid jobbar 10-18 så blir det ju svårt men idag så. 

Jag hittade ett par kängor och en handväska MEN det blev en dekoration till min nya handväska. Både handväskan och de handgjorda kängorna är värda sitt pris men just nu vill jag lägga överskottet på trädgårdsprojektet👍

Tillaba till butiken, skyltade om och hjälpte Lidköpings damer att hitta rätt i denna djungel av bikinis.

Så behagligt solen värmde fortfarande när jag slutade. En timma senare var jag hemma på gården. Underbart att komma hem💋

En skönsjungande familj tog emot mig och vad mer kan jag begära? Inget❤

Nu tänker jag runda av och lägga mig. En ny arbetsdag i morgon väntar och det ser jag fram till.

Hoppas ni haft en bra dag och en skön kväll.

Godnatt och sov så gott, återkommer i morgon.

Kram till er alla.😘