Onsdag 3/5

3. maj, 2017

Fåglar som har bosatt sig under takpannorna precis utanför vår balkong håller på och tjafsar om vart tavlorna ska hänga🤪Vi sitter alla samlade i TV-rummet och  har balkongdörren öppen, vi sitter och glor på tv och Amanda går på gåbandet. Jag ska nu skriva om dagen som gått, jag ska inte ge er hela sanningen för den är så besk och otrevlig. Nu ska det fjäskas på med lite av varje för att "rädda upp" tillvaron, fy F-N så genomruttet.😠🤒

Kom hem från min älskade kör nu i kväll, den här kvällen hade vi besök av en dansant dam som lärde oss en hel del moves som vi ska använda i vår kommande filmsnutt som ska läggas ut lite här och var. Kul att se att det fungerade så bra och alla var med på noterna😀

Vaknade på tok för tidigt, Flisan kom in till mig och jag fick en hejdå-puss, hon gick till bussen 06:40 och Amanda kom in till mig då. 

Jag valde att gå upp vid 7 och vi åt frukost. 

Jag var lite trött denna morgon eftersom det blev sent i gårkväll så det blev en liten kort version av det yogaprogram som jag annars brukar utöva. 

En dusch och så en runda i damrummet. Jag bytte sängkläder i vår säng samt i Flisans. Vädrade och släppte in våren. 

Satte på en maskin tvätt och snodde runt med allt möjligt som jag kände att jag låg lite efter med. Vattnade blommorna och tomatplantorna.

Jag väckte Frida och vi pratade lite om upplägget inför dagen. Jag lämnade gården och begav mig till jobbet.

Öppnade butiken och placerade ut den röda mattan. Plockade med lite varor och prismärkte. 

Solveigh kom och vi röjde upp och tog hand om allt det nya som kommit, lite strökunder kom och dagen flöt på. Jag gick ut på en kort lunch, kl 14 blev jag ensam då Solveigh slutade. 

Lugnet rådde under eftermiddagen och jag tog fram dammsugaren och tog en svängom🙃

Låste kl 18 och gick till Commerce. Gick upp en sväng till Kicks ohc nosade på parfymer. Det kändes som det var dags för en ny och jag hittade tre potentiella. Tog lite doftprov på armarna och gick in till Lagerhaus, men ganska så snabbt kunde jag konstatera att det var en helt ny som fick bli "the one"😀

Återväden till Kicks, "blundade" och betalade.

Tog en Latte på Coffehouse och pratade med min älskling som var  på hemväg.

Jag begav mig till Hentorp och min älskade kör. Idag var det dans som stog på agendan. Kul, varmt och lite puls, men vi klarade det riktigt bra.

Vi avslutade kvällen bra mycket tidigare än vanligt, kaffe och lite pusta ut.🙂

Hem ljuva hem, så skönt att landa på hemmaplan. Det var lungt hemma, alla satt uppe och surfade, tittade på film, youtubeklipp mm. Amanda hade badat och var nöjd och glad. Flisan var sugen på vitlöksdressing och JA, ja fixade lite till henne..

Vi pratade lite om dagen som förlöpt och kunde snabbt konstatera att oavsett kommer detta som inträffat få konsekvenser, och det kommer att bli tufft för vissa att komma till insikt över sitt totala misslyckande. Ingen nödbroms att tillgå i detta läge..

Så skönt att kunna ha balkongdörren öppen vid denna tid på dygnet. Nu har fåglarna tystnat och mörket har sänkt sig över gården. Alla hemmavarnde fickor ligger och kikar på film och min älskling har somnat i soffan brevid. Den stackaren, känner sådan vördnad och tycker synd om hela sitationen. Han har genomgått så mycket elände på grund av fel val och jag vet hur mycket han lider. Jag har bett om ursäkt för att jag klandrat honom, inget som är gjort kan göras ogjort det vet vi ju alla men visst tusan blir man stundtals vansinnig när man känner av läget, vi ber till högre makter att det blir ett slut på allt elände.

Nu mina vänner ska jag runda av och ta en runda med allt som vi kvinnfolk gör innan läggdags. Visst gr vi olika saker men jag älskar att ta tid på mig, lite avkoppling innan kudden.

Natti natti, en kram till alla mina kära vänner här i cyber.💋