Måndag 1/5

1. maj, 2017

ÅHHHHH!!!!SOL!!VINDSTILLA!!MMMM, UNDERBART..JAG LEDIG!! NJUTA-HELA DAGEN..

😀1:a MAj har bjudit oss på underbart väder, och jag har tagit vara på den här dagen och gjort lite saker-som -jag-ändå-tänkt-göra samt njutbara saker. Detta med njutbart väder är så sällan det inträffar så man blir helt lyrisk när det är 100% bra. 

Amanda vaknade till vid 5 tiden och kom in till mig. Magnus hade gått upp vid 02:30 och jag vaknade till även då, lyckades somna ca en halvtimma efter det att han lämnat hemmet. 

Halv 8 vaknade jag och kände att det var rätt ok att stiga upp. Hundarna fick mat och jag släppte ut dem i ett underbart väder. Frukost ute idag, yes💋

Så ljuvligt, mängder av fåglar kvittrade och höll på med massor av angelägenheter,  en ren fröjd att lyssna på. 

Njutbar frukost, Amanda vaknade och kom ner till mig. Jag fixade frukost till henne, vi pratade lite och faktum är att jag förstår henne. Hon förklarar saker på sitt sätt och jag kan riktigt känna hur hon upplever tillvaron. Jag är helt överrens med henne om att allt kan bli så mycket bättre🤩

När vi var klara gjorde vi morgonritualerna. Vi bakade en kaka och jag bäddade innan det var dags för yogan. 

Det doftade ljuvligt från köket, jag stoppade in en maskin tvätt och vattnade toamtplantorna. 

Amanda och jag gick ut en sväng med de små. 

11-kaffe på den soldränkta altanen med en mycket smakrik saftig sockerkaka❤

Amanda och jag kastade pil och därefter satte vi oss i solen, ljuvligt.

Flisan och Niklas hade kommit upp i hyfsad tid och de gjorde oss sällskap💋

Sol och blå himmel gjorde dagen independent. Vi satt ute och kopplade av större delens av dagen.

Vid 13 tiden gick jag in och lagade korvstroganoff. Magnus kom hem och vi åt tillsammans. Amanda hade ett tåg att passa ner till Falkenberg men det avgick utan den lilla damen🤨vi försökte att övertala men ack nej, vilken soppa, det var ingen idé, hon var fullt beslutsam. Slutligen pratade hon med sin mamma och det verkade som om det var helt ok att hon stannade kvar🙃 snart sommarlov ju🙂

Lite telefonsamtal, sedan begav jag mig till mor och far för veckostäd. Di gamle mådda bra, de hade suttit ute en stund idag och mor var rosig om kinderna.

När jag var klar och kom in till Skövde igen stannade jag till på Kvantum ooch inhandlade  lite mjölk, korv att grilla mm.

En ljuvlig kväll som denna kände jag att jag ville dela den med min älskling. En väl kyld flaska vitt vin hämtades upp från källaren och vi delade den i kvällssolen sken. Amanda busade runt och höll på med allt möjligt kollijox, ett riktigt energiknippe må jag säga🙃

Magnus tände grillen och ungdomarna kom hem från en bitur, de hade varit på Willys och inhandlaat glass mm.

Vi åt alla tillsammans, mumsigt🙂

Vi plockade undan och tog sedan med de små på en kvällspromenad. Härligt..

När vi kom in satte vi oss en trappa upp. Magnus och jag diskuterade om huruvida ev vår tillvaro kan komma att förändras. Magnus ringde modern och delgav henne läget och det föll givetvis inte i god jord. Ingen förståelse..

Nu har ungdomarna duschat, Amanda har gjort sig klar för kvällen och strax kommer jag och Magnus lägga oss, det ska bli superskönt.

Jag jobbar på La Classe i morgon och det ska bli kul😀

Hoppas ni haft en skn hel och hunit NJUTA!

Godnatt mina vänner och sov så gott, KRAM😘

 

 

 

En underbar kväll