Sen blev kvällen, grillad korv med min fars goda hemgjorda senap, en smaskig kall vitlökssås och grönsaker blev det till kvällsmat denna lördagskväll.

Vi kom hem vid 20:30, tände upp i huset. Magnus och Amanda gick ut och tog Ada och Signe med sig. Amanda ville ta en runda till med golfbilen. Hon verkligen älskar att köra runt med den så det fick bli en sista kvällsrunda innan grillen var klar för användning.

Vaknade runt halv 8, Kändes som det räckte. Vi gick upp och fixade frukost. Mysigt att ha ytterligare en tös vid matbordet denna morgon💋

Kaffe och småprat om hur dagen skulle se ut och därefter blev det yoga.

Amanda var lite nyfiken vad vi höll på med och gjorde lite yoga med oss. Jag har blivit riktigt duktig på att fokusera, även om det är annan aktivitet runt omkring mig kan jag koncentrera mig på det jag håller på mig, det är så bra. En stor del i yogas värld faktiskt. 

Jag bäddade, duschade och fixade till mig, jag hjälpte Amanda med håret, vi borstade och oljade in det. 

Det blev dags för mig att bege mig in till staden och jobbet. Magnus och Amanda skulle ut och köra golfbilen😀

Jag började 11 och det var en hel del att göra direkt när jag började och en stor del av dagen fakstiskt, superkul och det blev en bra kassa. Det känns så himla roligt när man får god kritik av kunder, det värmer så oerhört🙃

Gick ut till torget och inhandlade ett fång fina blommor till Flisan.

Nöjd och glad låste jag butiken och åkte hem. Det var snabba ryck som gällde då vi skulle vara inne i sta´n igen timman efter. 

Signe och Ada fick gå ut och kissa en runda innan vi åkte. Blommor, barn och mannen packades in i bilen och så mötte vi upp en kompis från Lidköping i Skövde. Vi lotsade ner oss till stadsteatern och "hittade" några parkeringsplatser.👍

Vi tog en fika i väntan på de andra, Heidi, Carl, Eddie, Edvin och Niklas dök upp och gjorde oss sällskap. En trevlig fika och så blev det dags att hämta biljetter och inta våra platser. 

Amanda var glad, hon sa att hon aldrig varit på musikal innan, hon kunde knappast sitta still i väntan på..

En roligt, glad och roande föreställning med duktiga aktörer. Vi skrattade gott och vissa scener var extra roliga, vi kan rekomendera SNOBBEN- den spelas nästa lördag igen 6/5 kl 18:00🤩

En paus på 20 minuter, en bensträckare. Sedan blev det akt 2.

Stående ovationer, klart man som mor blir lite rörd❤

Blommor bars upp på scenen och applåderna ville inte ta slut. Så lyckat. 

Vi träffade Flisan och de andra, pussade lite på henne. Hon var nöjd och glad och lite forcerad. De skulle ha festligheter nu efter föreställningen. Heidi och Carl gjorde henne sällskap.

Vi åkte hem, jag hackade grösaker och gjorde kall sås, Magnus satte på grillen och gick ut med Amanda så hon fick köra golfbilen.

Vi åt och pratade, Amanda vill stanna tills på Måndag, nej hon sa att hon ville stanna länge och återigen denna kväll blev jag varm inombords. Är så glad att hon känner att hon trivs här med oss.

Nu Har vi satt oss en trappa upp, jag har snart bloggat klart. Jag har hjälpt Amanda med håret och hon grejar på sitt rum med sina hästar och leker och är glad. 

Skönt med att ha en lördag som blev helt perfekt.💋

Hoppas ni har haft en skön lördag och att ni får en god natt så hörs vi i morgon. 

Kram på er mina vänner.