Fredag 27/4

29. apr, 2017

Inte ett öga torrt😥Vi har nyss avslutat ARN- Riket vid vägens slut, den film där Flisan är med som Arn Magnussons dotter ALDE. Jösses så underbart söt hon är/var när hon var liten. Det var Amandas val att se den här filmen. Vi såg den för några år sedan men Amanda kommer inte ihåg den och det kan jag begripa.

Känslan av att se sitt barn i den här situationen är svårt att förklara känslan. Jag kommer ju håg mer än just scenen, allt runt omkring mm, full power💋

En mysig och harmonisk familjekväll med hög mysfaktor, lite chips och dricka = fredagsmys!

Vaknade när Flisan gick till skolbussen, jag lyckades somna om tre kvart sedan var det kört. Det var folk på gården och precis nedanför vårt sovrumsfönster. De skulle kolla vår brunn. Magnus vaknade och vi gick upp. Strax därpå knackade det på dörren och de ville in och ner i vår källare. 

Frukost fixade jag fram till oss hemmavarande. Trevligt med sällskap😘

Det blev yoga, mm så härligt. Magnus hängde på en runda sedan fick han prata med gårdsgubbarna. De delgav honom att de behövde stänga av vattnet för att kunna färdigställa och det innebar en försening för mig. Kan ju tycka att att sådan kan meddelas i förväg..

Jag bäddade och duschade, gjorde mig klar för avfärd in till staden. Det var lugn trafik i city, hittade en plats för bilen, jippiiie.

Therese hade öppnat idag, jag började 11, blev bara 10 minuter sen. Lugnt för att vara lön för alla, men det väntar väl på bättre väder.

Jag gick ut en lunchrunda, därefter förlöpte dagen och flera trevliga kunder kunde jag hjälpa med tillskott i garderoben, så roligt😀

Jag slutade 18 och åkte hemåt. Stannade till på Sörboden och köpte chokladkaka. Flickan i kassan undrade hur det gick med inspelningsveckan och jag förklarade att det var tokigt, galet, roligt och supercoolt. Hon var ju med i filmfrekvensen i butiken. Vi väntar med spänning på detta🤩

Amanda och Magnus var hemma och grejade, så stor hon hade blivit Amanda. Lång och lite mindre barn än sist jag såg henne. Kändes dock inte som det gått så lång tid. 

Jag plockade fram grönsaker, färska champinjoner och kyckling, cocosmjölk, grön cyrry, vitt vin gjorde en god gryta, kokade ris till. Recept finns att få🙂

Eter maten röjde jag undan i köket, Amanda och jag pratade och grejade lite. Magnus åkte in till teatern och hämta hem Flisan. Hon har haft nationellt prov i svenska och lite annat i skolan och därefter genrep med musikalen.

Flisan åt och ville ta det lugnt på sitt rum, fullt frståeligt minsann. 

Amanda ville välja film och det blev ARN. Chips mm dukade fram och Flisan ville bli tillsagd när hon hade fötts.

En lugn och mysig kväll och fina reflektioner av Amanda som växer och blir större och klokare❤

Nu har hon somnat i rummet intill vårt. Hennes hästar och allt möjligt jox står uppradat på skrivbordet. Så roligt att se att barn leka, leka på riktig.

Magnus har somnat i soffan, han väntar på mig sötnosen så jag rundar av nu och önskar er alla en riktigt god natt!

Kram😘