Torsdag 27/4

27. apr, 2017

Idag för 5 år sedan fick jag mitt välförtjänta diplom. Det var en underbar dag på alla vis. Solen strålade från en klarblå himmel, det var 25 grader varmt och vi hade en mysig tillställning hos vår kursledare Annika. Så här står det på baksidan av diplomet- Dina idéer som du provar och utvecklar är fantastiska- Du är en härlig energisk person- Fortsätt skratta och hitta dina ljuspunkter och smultron. 💋

Tänk vad tiden går, så säger vi lite då och då och visst är det så att tiden tickar på. Vad vi vet så har vi en tid tilldelad och vi får se till att vi gör den bästa med den. Jag kan väl erkänna att jag många gånger har slarvat och inte gjort mitt bästa men jag har blivit bättre😀

En så vacker morgon. Himlen var starkt blå och solen bara vräkte ut sina strålar över vårt landskap. De knoppar som ligger på vänt har börjat spricka trots kylan och snart kommer bladen ta sig ut ur sina fodral och värma sig i solen.

Jag vaknade av att Flisan tassade ute i Tv-rummet påväg till damrummet. Hon var extra söt idag med flätat uppsatt här som en skolflicka, lite lillgammalt om man så säger. Hon kom in till oss och kröp ner några minuter. Hon berättade om sina prov denna veckan för det hade hon glömt bort att berätta att det är flera nationella prov denna veckan. 

Jag berättade ju för er igår om hur denna veckan ser ut för henne men det är alltså riktigt tufft, musikalövning plus alla prov, jag baxnar. I kväll när jag plockade upp henne i stan tyckte jag att hon såg trött ut och hon sa att det är rätt ok men mycket och några dagar klarar man allt detta tempot sa hon, min flitiga Flisa❤Jag är oerhört stolt över henne.

Flisan gick till skolbussen, jag gick upp och utfodrade flickorna och slutligen mig själv. En något nedkortad version av yogan men tar igen det i morgon🙃Dusch och fix, bädda och lite annat pyssel. En uppiggande promenad, så härligt denna vackra morgon, lyxnivå.

Ada gav mig en -inte ska du väl åka ifrån oss blick- hon vet när klockan är slagen den vovven.

Till Lidköping idag och wow, jag fick användning av mina fina solglasögon. Kan väl inte påstå att de är så använda av förklarliga själ.. det bör vara solsken för att man ska känna behov av dem😙

Lidköping bjöd på skönt vårväder. Jag parkerade en bra bit från centrum, det blev en liten rask promenad till butiken. 

Jag satte nyckel i låset, ops någon var redan på plats. Anette var där och satt och pysslade med papper. 

Förmiddagen var oerhört lugn. Jag skyltade om ,packade upp varor samt bytte galgar på en del bikini och på tal om det.. I dessa tider när plasten tillhör en utav de störta miljöfarorna så blev jag helt paff. När jag öppnade lådan med små galgar som annars alltid kommer som de är var dessa STYCKVIS förpackade i plastpåse. Jösses😠Ska banne mig maila dem och ifrågasätta. Om vi som arbetar med detta inte reagerar, vem gör det då?

Lite kundtillströming under eftermiddagen, skönt och roligt. 

Låste butiken och mötte en vän och hennes dotter. Vi pratade lite, och tyckte gott att vi kunde försöka hinna med att ses.

Jag hämtade upp Flisan i Skövde, vi pratade om dagen och om helgen hur den kommer att se ut med allt. Stannade till på Sörboden och köpta tacobröd. 

Min älskling var redan hemma och och vi hjälptes åt. Vi hade köpt färs på kyckling som vi skulle testa om det var nått och tja, det funkar. 

Jag hackade tomat, lök och gurka och gjorde en kall sås. Inget recept att erbjuda idag då detta med Tacos är "receptfritt"🤪

Mums vad gott det var, åt för mycket och för fort såklart.

Magnus hade lite att prata om och jag började röja undan i köket. Han efterfrågade lite massage och självklart löst jag det.

En axel och ett ben som hade några ömma punkter. Jag fick gav honom en omgång och fortsätter med påfyllning i morgon. 

Nu sitter vi i Tv-soffan, Magnus blundar lite och jag har snart skrivit klart här och ska göra mina kvällsritualer i damrummet. 

Magnus har fått frågan varför vi bloggar och tja, varför gör man/vi det? Det kan vara av flera olika själ och eller inget alls utan bara för att man vill skriva/prata av sig och faktum att jag tycker det ändå är kul att så många läser/följer det jag skriver tycker det är trevligt att kunna dela med mig av just min vardag och ibland lite tips och idéer. Nu har ju även Magnus sedan en tid skrivit om sina dagar och det är många som läser det. Så, det är upp till var och en om man vill blogga och läsa bloggar och inget tvång på något håll, bra va!

Jag jobbar nästan heldag i morgon, min älskling är ledig och ska ta tåget ner till Göteborg och hämta upp Amanda, ett nytt kapitel på gång🤩

Hoppas ni haft en fin dag, i morgon fredag innebär fredagsmys och det ska även vi ha fast inte Tacos haha, det blir nog kyckling grön curry med ris. 

Godnatt och sov så gott, varm kram till er alla.😘