Lördag 22/4

22. apr, 2017

Så äntligen kom solen, det har väl inte varit några skrytsamma temperaturer att tala om men jag kunde gå utan strumpor i mina träskor med ett par kortare byxor till utan att frysa. Man är ju inte så känslig nertill.🙃

Vi tog en promenad i Boulognerparken med Ada och Signe medan vi väntade på Flisan. Kvällsolens strålar låg och vilade på vattenytan på den lilla sjön och glittrade likt guld. Ett vackert fall finns mitt ute i sjön och i den spelade regnbågens färger i solens glans. 💋

Visst vaknade jag på tok för tidigt även i morse, jag hade glömt att dra ner gardinen eftersom jag lade mig när det var mörkt så tänkte jag inte på det. Förvisso skulle jag jag ju jobba idag och upp relativt tidigt men inte kl 6😙

Segade kvar i sängen en timme drygt, hörde att Flisan var vaken och hon kom in till mig och gosade med de varma små nosarna. 

Sol redan i morse men kallt. Det hade mojnat och skräp som blåst runt i natt låg lite varstans. Ska plocka upp det i morgon. 

Frukost till alla flickor med mig själv inkluderat där ja🤪en halvtimmas yoga och Signe var på hugget idag och ville vara med och vips kom Ada, hon vill ju inte missa något. Signe hängde inte ritkigt med så hon körde lite egna övningar och Ada intog vinyasan direkt. 

Dusch och fix med allt därkring och i dag delade jag damrummet med Flisan, så mysigt. Lite tjejsnack om smink och parfymer.

Jag bäddade och därefter tog jag ut de små och visst 17 kom jag in med liknande frisyr efter den här promenaden precis som igår..

Lämnade de små, Magnus skulle snart vara hemma. Jag släppte Flisan vid stadsteater och därfter hittade jag en parkering och promenerade till Maxmode. 

Första timman blev var det rätt så lugnt med runt lunchtid blev det att göra, så roligt. Glada kunder köpte bad och bh, dagen rullade på och strax innan 14 kom Therese ner och sa hej. Hon och Solveigh hade haft och göra de med. Skönt att det börjar rulla på, med våren och solen kommer handeln igång.

Jag skulle till Lidl för fars räkning och efter det åkte jag hem. Min älskling hade kommit hem timman innan mig. Jag värmde lite rester, efter det körde jag igång med lite städande. Magnus hade redan värmt sig lite mat och låg och slötittade på en film och vilade, det gjorde han rätt i. 

Mitt i städningen ringde modern till Magnus yngsta dotter, lilltösen hade ramlat av en gunga. Hon fick åka till doktorn men ingen större skada skedd som tur var, vi kunde pusta ut.

Kvällen bjöd på en sväng in till Skövde för att hämta upp den dansande dottern från ett 9-timmars pass med dans och sång. Det var då vi passade på att ta en promenad iväntan på henne.

En trött tös var det men nöjd med dagens pass. I morgon börjar hon 10:30.

Vi har sett en bra film nu i kväll och slappat med nötter och lite cider. Magnus har lagt sig, han har långa dagar, jag ska runda av här nu och göra honom sällskap. 

Hoppas er lördag varit bra och att ni haft en fin kväll. I morgon söndag och kanske inte vilodag för alla. Vi ska på lite kalas på eftermiddagen och fortsätta greja här hemma.

Godnatt mina kära läsare och sov så gott.

Kram😘