Fredag 21/4

21. apr, 2017

Godafton mina vänner. Här har det nyss dragit över ett kolosalt oväder i form av kraftigt hagel och åska. Himlen svartnade snabbt och det blev så mörkt inne, himlen öppnade sig och det bara vräkte ner och blixt och dunder om vartannat. Är det detta som innebär Aprilväder tro?😮Tur man var inne..

Sitter och väntar på att klockan ska gå, ska hämta lilla Flisan inne i staden, hon övar på musikalen och denna helgen blir det intensivt. Magnus lade sig att vila strax efter maten och han sover ännu. Han jobbar även i morgon så visst behöver han lite extra vila.

Har haft en ganska så tuff dag, klimakteriebesvär som eskalerat och läget är jobbigt. Har ringt 1177 och rådfrågat och jag ska återkoppla till vårdc på måndag och hoppas på lite "hjälp" Har skrivit mer om detta under rubriken klimakteriet för er som vill läsa mer.

Idag kom våra fina flyers till vår dag med ÖPPETHUS! Det ska bli trevligt att få visa/berätta vad vi kan bistå med vid sidan av våra ordinarie arbete. 😀Samma dag har vi liten invigning av just Grimmevids allehanda.

Hade glömt ta ner flaggan och den har blåst sönder så nu får det bli en ny som vi får har superkoll på så den håller längre.

Vaknade 6, Flisan kom in och gosade innan hon begav sig till skolan och nationellt muntligt prov i svenska. 

Jag gjorde omelett till frukost för ovanlighetens skull. Kaffet smakade extra bra idag. Ibland upplever man samma smaker olika, kanske det var för att frukosten bestod av annat idag än vanligt..

Ett kortare pass med yoga idag tyvärr, dusch och fix med allt därkring. Ut med de små i blåsten. Det var faksiskt inte så kallt men håret som var så snyggt innan jag gick ut blev liksom en ny frisyr🤪

Jag begav mig in till Skövde, hör och häpna, jag hittade en parkering!! Inte illa, en fredag å allt🤩

En lugn förmiddag men framåt lunch så rasslade till och det blev en hel del att göra. Det fanns varor att packa upp och prismärka men det hann jag faktiskt inte med. 

Två golden moments har det varit på jobbet idag och det ena var en kund som jag inte sett på mycket länge, hon kände igen mig från den tiden jag arbetade på MQ här i city,  hon berättar att det var lustigt sammanträffande för hon hade pratat med sina väninnor om bemötande i butiker och just om mig och mitt fördelaktiga sätt att ta hand om/ bemöta kunder som hon hade lagt på minnet, . Sådant bir man så glad och varm i hela kroppen av❤

Det andra tillfället idag var en kund jag känner väl som stog i provhytten och en annan kvinna kom in och efterfrågade en vara som vi inte har och ja hänvisade kvinnan till en annan butik och gav henne utförlig vägbeskrivning. Kvinnan i provhytten nästan studsade ut och gav mig eloge för mitt sätt att bemöta kunden. Visst vill jag sälja våra kläder men att försöka omvända folk att tänka om för att få sälja det vi har, no no. Som kvinnan i provhytten sa- Den kunden kommer tillbaka, så sant😀

Söta Therese kom och vi hade ett par rusiga timmar. Jag sprang ut en kvart på lunch och efter det plockade jag med lite varor innan det var dags att åka hem. Flisan hade slutat och hon kom för att åka med mig hem.

Väl hemma vilade hon en stund, jag värmde lite mat åt henne- ja lite hönsmamam idag. Magnus kom hem och erbjöd sig att skjutsa in henne till teatern, jag började med middagen under tiden. 

Supergott, färsbiffar, smakfull sås med tomat och lök, gott och näringsrikt i mammas kök🙃

Jag röjde undan i köket, gav de små mat och min älskling gick och lade sig. Jag ringde 1177 tillsammans stog jag i kö med 40 andra och till slut kom jag fram. 

Så kom ovädret och drog över. 

Då har timman blivit slagen och det är tid att åka in till staden och hämta Flisan. 

Hoppas er dag /kväll varit till belåtenhet och trivsam.

En godnatt önskar jag er när det nu blir😘

Kram