Torsdag 20/4

20. apr, 2017

Inte bara jag som är torr lite varstans 😙utan hela Lidköping verkar ha råkat ut för shoppingtorka, urk så trist. Var tvungen att kolla att dörren var upplåst. Vädermässigt är man ju tvungen att palta på sig fortfarande så viss förståelse har jag att folk inte har hittat köpsuget för ny bikini.

Sovmorgon verkar vara något som min kropp aldrig har begripit sig på för inte ens som tonåring kunde jag sova länge på morgonen. Endast de få gånger jag är sjuk kan jag sova längre/somna om. Nu ska jag ju inte påstå att jag "lider" av det men i bland skulle det vara skönt kanske att somna om man vaknar typ 6 och inte behöver gå upp förrän halv 8. Så var det i morse, förvisso hade ja sovit 8 timmar 🤪men oavsett om jag lägger mig bra mycket senare så vaknar jag tidigt nu under den ljusa delen av året.

En mysig frukost tillsammans med min älskling som har varit ledig idag. Han beklagade sig dessvärre för smärta i ett ben och en arm, det gjorde han redan i gårkväll. Jag masserade lite och det blev genast bättre. Jag tror det är muskulärt, eller en sträckning/överansträngning. Ska kika närmre på det i morgon em/kväll. Han besökte vårdc under dagen och han var helt frisk vilket jag hade på känn💋Han har ju hållt på och bygga mjölkbord och nu håller han ju på med ramen till växthuset och visst kan det vara slitsamt på många vis.

Kaffe och prat om lite allt möjligt, lite värdsliga ting och det vi har omkring oss. Avslappnande yoga efter det. 

Jag hängde ut sängkläderna och gjorde mig klar för avfärd till Lidköping.

Ett grått och trist landskap, det småregnade och vinden ökade ju närmre jag kom Lidköping. Inget morgonkaffe idag då min vän är lite krasslig.

En att-göra-lista fanns och jag satte igång med att plocka upp varor och galga badtrosor. Några frusna kunder kom in i butiken för att titta på utbudet. 

Jag åt lite, skyltade om och dagen gick. Det skönt att komma ut även fast det blåste, skönt med lite kyla i ansiktet.

Vinden fick tag i bilen vid ett par tillfällen så det riktig tvinglade till. Fartkontroll på Lidköpingsvägen dock inte på "min" sida. Håller hyfsat hastigheten 😙 

Hämtade upp lilla Flisan som varit hos frissan, hon hade varit ledig idag då halva hennes klass haft muntligt nationellt prov i svenska och i morgon är det henns tur. Hon hade fått tillbaka två prov, nationellt prov i matte och det blev godtjänt samt ett spanskaprov som hade gått mycket bra. Så glad och lycklig man blir, kanske mer än hon själv🤩

Hemmavid låg min frusne man i ett hett bad, han hade varit ute en stor del av dagen och grejat samt lite andra ärenden. 

Jag svängde ihop lite kvällmat åt oss, rispytt av gårdagens middag. Mums, lite kryddstarkt dessutom så magen vaknade till..

Jag röjde undan i köket, förberedde matsäck till min darling. Nu har han lagt sig och jag ska inte bli så värst sen. 

Vinden har tilltagit och det riktigt drar runt husknutarna, varför måste det blåsa hela tiden? Det var likadant förra våren och försommaren, det blåste baske mig jämt, grrr😠

Åter en dag till handlingarna, den hamnar i facket -helt ok dagar. Man påverkas ju av så mycket och idag var det lite olika faktorer som drog ner dagen. Inget som någon kan rå för utan det bara var/blev så.

Hoppas ni haft en helt ok eller bra dag, i morgon är det en ny och jag för min del jobbar halvdag på La Classe och det ska bli kul😘

Varm kram i blåsten till er alla, godnattkram!