Onsdag 19/4

19. apr, 2017

Fullsatt hoppas vi verkligen attt det blir de båda föreställningarna - SNOBBEN 29/4 och 6/5 på Stadsteatern och fullsatt är det även ikväll i TV-soffan🤪Ingen hänsyn alls. 

De små liven har verkligen en förmåga att ta pats och att vara i vägen och konstigt nog tycker man bara att de är charmigt. Människor med det beteendet tröttar man snart på, där är det verkligen skillnad på hur vi hittar acceptans i arterns beteendemönstren.

LEDIG idag och dag och vaknade på tok för tidigt, suck. Dessutom vaknade jag mitt i bästa morgontimmarna 3:35 och bytte säng. La mig i damrummet i går kväll för att inte störa den sovande. Brukar vakna ganska så snart efter  det att Magnus gått upp, men inte i natt.

Soligt men fy så kallt. Det hade varit flera minusgrader, påskliljorna låg ner och vissa klarade inte natten😥Dessa frostnätter är inte bra för naturen.

Njutbar frukost i rosa/yogarummet. Avkopplande till 100%. Längesedan frukoststunden kändes så. De små hade fått sin beskärda del och varit ute. Ada letade solfläckar och Signe lade sig i stora fåtöljen med filt över sig som vanligt. 

Jag fyllde i almanackan med sommarens arbetstider, fick tiderna igår. Gött, då var det gjort och jag har koll och god framförhållning på hur sommaren ser ut 😀

Yoga med lite mindre sällskap i dag,  Ada föredrar när jag kommer till vilan, då kan jag ju gosa mest.

Ner med en full tvättorg, riste den och i med en maskin.

Min klasskamrat sedan lekis kom på kaffe, vi pratade om allt som vi brukar göra uppdatering på samt min inspelningsvecka, klart hon var nyfiken på den. Det visade sig att hon arbetat tillsammans med en utav deltagarna som jag träffade under TV-veckan. Tänk vad världen är liten ändå. 

Strax efter lunch åkte hon hem, jag bytte om eller snarare klädde av mig och på med träningsskorna och belägrade Viking🤩 2,8 på 30 min, lite slött idag men men, allt är bättre än inget. Normalt brukar det bli 100 meter/minut och det är bra resultat för mig.

Det tar ca en halvtimma innan det är ok att duscha efter träning och så även idag. Efter det åkte jag till den fina slinga som finns här i Värsås strax bortanför fotbollsplanen- Värsåsslingan. Jag gick halva den med Ada och Signe, lite nytt för dem att nosa på. 

Väl hemma igen åt jag lite lunch bestående av makrill, hårt bröd med smör och ost, mumsfilibabba, därefter hängde jag lite tvätt, pyttsade på lite vatten på tomatplantorna och vände på dem, i med en ny maskin och därefter lite Siesta fakstiskt. Kände mig frusen och trött. Jag och Signe kurade ihop oss och jag somnade till några minuter. 

Fick ett sms från Flisan att hon hängde med en skolkamrat hem på mat och plugg, så roligt för henne tänkte jag😀

Yoga inne i sta´n på Actic var inplanerat och jag åkte in med god marginal och tur va väl det för jag fick stå i bilkö i 15 minuter, trodde först det var en olycka av något slag men det verkade bara vara vägarbete och slutedags för kontornissar mfl.

Therese hade plockat fram matta till mig, Solveigh var redan på plats. Det blev ett rätt så tufft pass och med tanke på att jag kört ett 30 min pass hemma (som jag brukar) gått 2,8 på Viking och gått 2 km med de små så kände jag mig rätt så vek 😙

Therese och jag bastade och det kändes så gott, precis vad jag behövde. 

På hemvägen blev jag otroligt sugen på en iskall öl, en Kilkenny stod upphälld när jag kom hem, det är kärlek det.

Jag hade förberett kyckligen med olivolja, kryddor och vin och Magnus hade den klar när jag kom hem, perfekt timing👍Broccoling var klar och kall sås rördes till. 

Vi åt och det var så himla gott. Flisan hade fått med sig lite mat hem från sin kompis och det var ett supergott ris b.la. 

Åt precis lagom🤪, ja ni vet ju då hur mycket de var..

Vi röjde undan och vi rörde ihop bröd och chrunchy. 

En trappa upp kändes som rätta läget efter maten medan brödet stod i ugnen. Magnus skrev sin blogg och nu är jag strax klar. 

Jag jobbar heldag i Lidköping i morgon och Magnus? Han är ledig såklart. Kanske han fortsätter med växthusplaneringen..

Håller kylan i sig går det ju inte att juta dessvärre😠då blir allt försenat.

Nu är det snart dagst att runda av och krypa ner. Känner mig nöjd och trött efter en behaglig dag med sköna inslag.

Hoppas er dag varit till belåtenhet och att ni nöjda kan krypa ner mellan lakanen, jag föredrar svala💋

Gonatt och sov så gott, kram på er!