Lördag 16/4

17. apr, 2017

Som ni förstår blev det lite senare i säng i går, ja faktiskt så var det mycket tidig start av denna dagen när det blev sänggående. Vi väntar nu på frukost av värdparet och efter det ska vi få åka upp innanför älghänget och kika på dessa ståtligt vackra djur -älg.

Anders som fyllde 65 år igår bor strax utanför Uddevalla i Anneröd och han driver tillsammans med Marita en stor älgpark. Där finns även hjort. Jag har varit i parken ett annat tillfälle och då åkte vi runt i hela parken och det är ett fantastiskt arbete han lagt ner här och djuren lever iprincip som vanliga älgar ute i det fria. De har stor yta att röra sig på.

Vaknade runt 7 tiden igår, gick upp och fixade frukost och packade ner det sista. Kaffe och yoga i rosa rummet i vanlig ordning. Manade på ungdomarna att vi hade en avgångstid som vi ville att de skulle respektera. Inte så illa, andast 5 minuter sena🤪

Vi åkte till mor och far, löste veckostädet och lämnade Ada och Signe där. Inte alls lämpligt att ta med dem vare sig på kalas eller till jaktmarker.

Vi stannade till på Överby/Trollhättan och inhandlade en present och lite annat. 

Jag missade avfarten från motorvägen och vi körde en halvtimmaas omväg men det var ju vacker miljö så det gick ingen nöd på oss. 

Väl framme var det snabbt ombyte och och folket började anlända och många var redan på plats. Vi var inte sist😀

Trevliga människor, god mat och kvällen blev mycket lyckad. Mina förra arbetsgivare- Måns och Agneta (Butiken på landet) kom och det var så roligt att träffa dem.

Under kvällen gick vi ut och tog lite luft och det stog då ett gäng älgar och kikade på oss. Så fina. Vi åt högrev denna afton kan jag tillägga🙃

Källen avrundades med något förstärkta drinkar, inte för min del dock men misstänker att vissa är lite ömma i svålen idag, hehe typ min älskling..

Nu blir det frukost och älgsafari, ha en fin dag. Kram

 

Vi kom