Fredag 14/4

14. apr, 2017

Denna dag har varit innehållsrik, stämningsfull och avkopplande. Vi har firat Olga, Flisans farmor, jag har sjungit i mässa, vi har ändrat våra reseplaner. Jag har nu suttit och gäspat stort till en bra film, en tung trötthet föll över mig så snart blir det till att lägga sig. Jag ska jobba i morgon, mina kids kommer hit💋vi ska testa den nya grillen.

Sovmorgon i morse, gick inte upp förrän halv 8. Magnus låg kvar och somnade om en liten stund. Töserna fick sin beskärda del.

Jag plockade fram till oss, Flisan kom nerrusande med två paket hårtoning, hon var som en virvelvind den lilla fröken och delgav mig att hon hade plockat undan och röjt klart på sitt rum och det var bara dammsugningen kvar. Det var resa till Niklas idag på g idag och Elmia i morgon så humöret var på topp😀

Frukost som avslutades med kaffe och yoga, detta att känna lugnet fylla på mig är så häftigt men helt fokus på stunden är inte alltid helt enkelt när man har små sötnosar i famlijen, därav taxyoga.🙃

Jag satte toningen i Flisans hår, jag bäddade och duschade och plockade fram mina svarta körkläder. 

Förmiddagen rassalade iväg och strax efter 11 åkte Flisan och jag till Tidan för att hälsa på Olga. Magnus blev kvar på hemmplan för fortsatt pyssel.

En bamsechokladkaka med glass och kaffe stod uppdukat, det var verkligen supergott. Kakan var så där lätt och luftig, tre bitar fick jag plats med🤪duktigt va? Har ändå gett upp detta med beach både 16, 17 och 18, haha.

Vi borde ju besöka Portugal och hälsa på alla Flisans mostrar, kusiner och övrig släkt, se alla de platser som vi besökte när hon var baby. Det kändes självklart såklart att det är dit vi ska åka först, ja i höst alltså. Grekland skjuter vi upp. Vi hoppas att Olga kan åka med oss, det är förutsättningen, så planerna fortskrider..

Strax före 13 tiden körde vi in till Skövde, släppte av den lilla på stationen. Många pussar och lite förmaningar, därefter till Hentorp. Många av mina körvänner var redan på plats. Vi ställde upp, värmde upp och övade igenom allt vi skulle sjunga. Många fina låtar som griper tag.

Mässan genomförde vi klanderfritt och vackert. Kändes som stegen var betydligt lättare ut från kyrkan🤩Påfylld, yes.

Hem ljuva hem där mannen satt ihop grillen men inte tagit me den ut. Det var ju så kallt🤪

Vi värmde lite rester, så skönt det är att ha det ibland. efter maten satte vi oss och fixade med våra flyers samt lite annat. Tappade bort den rabattkod jag hade så vi får vänta med att trycka på BESTÄLL tills på tisdag när det är vardag igen och jag kan ringa företaget. 

En superbra och spännande film och jag tog ett glas vin. vet inte om det var filmen eller vinet eller just stunden, men gäspandet körde igång, avtog, eskalerade för att slutligen bli mer än störande i slutskedet av filmen. 

Snart ska jag besöka damrummet och snyta näsan efter allt gäspandet samt borsta tänder och allt annat vi kvinnor har som kvällsritual😙

Hoppas ni haft en stämningfull långfredag, kanske besökt kyrkan, umgåtts med vänner eller familjen. 

Nu tackar jag för mig och önskar er alla en riktig godnatt.

Kram💋