Onsdag 12/4

12. apr, 2017

Ikväll höll vi på något längre än vi brukar, lite finslip inför Långfredagens mässa. Det kommer bli bra, det brukar det bli och även om vi ibland känner oss en aning osäkra innan så sätter vi det mesta när det gäller😀Christine, du kan vara lugn👍

Shoppingdag har det varit idag så nu får det bli nudlar resten av månaden🤪

Har en kokbok, hade en kokbok menar jag som jag lånade ut för några år sedan och fick aldrig tillbaks den, fler än jag som prioriterar lite onödig shopping än dyr mat så. Nej då, ingen fara, här är alltid full frys så det lär inte gå någon nöd på oss.

Botten gick ur förra grillen i vintras och Flisan var verkligen i stort behov av en ny skolhandväska så det plus lite färg till mjölkborden blev dagens skörd. Don Donna till Flisan och Landmanns kolgrill till familjen🤩

Ledig idag, ja vad innebär det? Är det när man inte åker till sitt arbete som man får lön för? Eller kan det också vara när man inte har några måsten inplanerade eller när man gör vad man vill med dagen? Oavsett hur man nu ser på vad ledigt innebär så var jag väl inte ledig då men med arbete hemma😙

Magnus har varit "ledig" idag han med. Låg kvar en stund i morse när jag vaknade för att inte väcka honom. Försökte smyga ner, lyckades. 

Gav de små sin beskärda del och släppte ut dem. Kallt idag, brrr och det regnade så det blev till att dra ut Signe och se till att hon gjorde ifrån sig. Hon är inte riktigt lika pipig längre och det är verkligen en befrielse.

Min älskling och jag åt frukost och efter det blev det yoga, den var oerhört behaglig idag, hmm.

Flisan kom upp och vi bestämde att komma iväg vid 10 in till stan. 

Vi gjorde oss klara allihopa, snabbt och effektivt bäddade jag och fixade köket.

Regnet hade upphört när vi kom in till Skövde. Vi gick till Ejes och Myrorna. Jag hittade en söt kjol och Flisan några skärp och en top. Till Accent och där hittade Flisan sin "nya kärlek"💋Rätt färg och med lite bling och modern konsgjord fjunboll som man kunde sätta på som extra accessoar blev hon supernöjd och jag blev glad att hon hittade den. Mycket som ska stämma vet vi ju.

Till Elon och köpte en stor grill, tänkte det är lika bra att satsa på kvalitet de här gången. Min bror har en likadan och han är så nöjd, ett säkert kort. Nu blir det grillat på påskafton, ett litet krux bara...den måste sättas ihop och det var lite mer än att "bara skruva ihop" vet att min darling löser detta som tur är.

Det blev fisk med vittvinsås till middag, mums. Längesedan det var fisk känns det som. Hann precis röja undan så kom min massagekund, en klasskamrat och inte känns det som att vi hunnit bli så till åren när vi pratar om skoltiden.

Min ena söndagskund löste av min klasskamrat och det blev lite varma stenar, efter det eftermiddagskaffe och chokladfyllda kex🙃

Magnus packade upp grillen och upptäckte ett par stora repor på den ena gavlen på grillen, han ringde Elon och blev tvungen att åka in och byta den, suck. Inte kul alls men så fick det bli. Lite surt och Magnus hintade om någon form av kompensation men de var allt lite snåla där men, han hann inte mer än hem igen förrän de ringde och ville skicka lite grillgrejor till oss, tack för det Elon.

Äntligen fick vi sätta oss tillsammans och prata lite i lugn och ro, det har varit en intensiv period där vi inte fått så mycket tid tillsammasn alls och vi har ju lite att planera och få klart. Känns som det är lite tjockt här och var, vi ska börja med att planera en inbjudan till öppethus för min verksamhet. Kan vara bra att "visa upp sig" inför byborna, att det faktiskt finns en hel del här på Djursätra att erbjuda.

Bytte om, pussade lite på alla familjemedlemmar och åkte in till min älskade kör och ikväll övade inför påsken. 

En härlig övning, kaffe och mera sång. Vi drog över en stund så vi hann att sjunga igenom de flesta låtarna, det kändes bra.

Pigg som en lärka åkte jag hemåt. Magnus hade lagt sig då han har veckans sista arbetsdag i morgon, jag har heldag i Lidköping och kafferep hos väninnan innan och Flisan får sköta huset och de små och plugga kemi. 

Nu ska jag gå er och ta en macka innan jag lägger mig, inte bra att lägga sig hungrig inte.

Hoppas ni haft en bra dag och ja, som vanligt möter vi en ny om några timmar. 💋

Godnatt min vänner och sov så gott, kram på er alla!