Fredag 7/4

7. apr, 2017

Nu är jag återställd😀

Nyss hemkommen från en fullsatt stadsteater och vår medverkan i den populära musikalen från Broadway till Duvemåla. Så roligt för vår kör att få visa upp våra färdigheter i sådant sammanhang. Vi fick bra repons från de medverkande och Christine vår körledare var så nöjd. Ett härligt avslut på denna för övrigt häftiga/ovanliga vecka. 

När jag vaknade i morse så var jag faktiskt lite "dagen efter" som det så fint heter och visst var det dagen efter dagen innan 🤪så seg och lite mörbultad generellt. Min träning har kommit av sig och jag har viss värk i mina knän, till och med Yogan har fått stryka på foten en vecka nu. I två dagar har inte ens morgonyogan hemma blivit av, tänk detta med film/tv-livet är en livsstil som det tar tid att komma in i och skapa rutiner för att få en normal vardag, så nu ska det bli skönt att bli vanliga Annika igen.

Jag åt frukost och tog kaffet i mitt nya favoritrum. Redan efter frukosten kände jag liten förbättring. Mycket kläder mm att plocka i ordning på efter gårdagen, samt kläder för denna kvällens projekt. Skönt att jag hade några timmar på mig innan jag åkte in till jobbet. Lång härlig dusch, masserade hårbotten lite extra idag😙..

En promenad med de små, soligt och 14 grader, helt ljuvligt. Hade gärna stannat hemma idag och vilat, men men det får bli nästa vecka.

Åkte in till La Classe. Therese var på plats och det var en hel del att göra i butiken, så kul.

Jag fick ganska så snart ta lunch och det blev hamburgare ute på en soffa i solen. Folk satt ute på uteserveringar, drack både vin och öl och det var nästan semester/sommarfeeling i stan. Tänk vad allting blir annorlunda bara för att solen och värmen kommer, allting liksom spricker upp.😎

Mycket att göra hela dagen, det kom en hel del fina kläder, rena julafton att öppna kartongerna. En hel stor kasse med kläder har jag med mig hem som jag ska prova, jiiiiiha.

Insåg att det skulle bli tight med tiden då jag då jag skulle iväg till teatern, Magnus räddade upp det hela och kom in till Skövde och handlade med mig lite mat. Han hjälpte mig ta in skyltar mm, så tacksamt. Jag åt snabbt, bytte om och blev nerskjutsad till teatern.

Mina körvänner hade varit på plats för genrep redan kl 17 så jag fick allt berättat för mig hur upplägget var. 

Strax efter 19 körde det igång med buller och bång. Verkligen häftigt och kul att få med.

Runt 21 var det hela klart och kvällen kändes ljummen. Jag hade väl lite scenvärme kvar i skinnet, det kändes så himla skönt att strosa över torget till bilen- i had the time of my life🤩

Stannade till i stora godisbutiken i city och köpte glass, slurp. 

Hemma, så SKÖNT det var att komma hem. Huset var så tyst, hela huset sov. Flisan hade haft en tuff dag i skolan med fysik, matte och biologi och Magnus ska ju upp och jobba, Ada och Signe vakade till och kom ner och gosade och det var härligt.

Min älskling, han hade köpt rosor och skrivet ett litet brev till mig, det värmde.❤

Nu har jag ätit glass, strax skrivit klart och finalen i kväll blir att krypa ner i min säng i damrummet där pipSigne redan ligger. Hon är skendräktig och det är jobbigt både för henne och mig.

Ska bli skönt att komma i säng något tidigare, rent sagt underbart.

Hoppas ni haft en bra vecka och en fin kväll. För mig blir det en halvdags arbete på La classe imorgon och sedan middag i Nybo på kvällen, trevligt.

Godnatt mina kära läsare, sov så gott.

Kram💋