Torsdag 6/4

6. apr, 2017

Då är åter en dag till handlingarna. Onsdagen bjöd på växlande väder och slutligen regn på kvällen. En dag med flera inslag och b.la ett från min fina kör. Vi och Tv-teamet blev mycket nöjda och det tackar vi för - och särskilt härligt är det när vi har både körmedlem och körledare som kan byta roller och göra det med bravur, stort TACK till er alla❤

Jag var sent hemma igår, det blev en dyr taxiresa hem, tur att inte jag behöver betala den..

Idag är det grand final och det lär bli en lika lång "arbetsdag" som övriga denna vecka. Då man inte har vanan inne så blir man ju trött bara av att göra vissa saker på andra tider än man brukar men, jag ska inte klaga, detta har/är roligt och verkligen en erfarenhet att lägga till i livets bok😀

Solen lyser vackert in i det mjukrosa yogarummet. Än har jag inte tagit fram mattan, inväntar mina små älsklingar som Magnus är och hämtar hos mor och far. Han skulle hjälpa far att hämta ut sommarbilen.

Efter yogan tänker jag dricka 11-kaffe i solen på altanen och vila lite, känner stort behov av det och vad mer kan ge en bättre total vila än just 11-kaffe på en soldränkt altan med fågelkvitter och bin som surrar, inget.

I morgon ska jag jobba på mitt vanliga arbete igen. Efter det blir det storslaget körinslag på stadsteatern- från Broadway till Duvemåla och det ska bli häftigt.

Hoppas ni får en härlig dag och hinner njuta en smula av det gula varma klotet, en varm kram till er alla bloggläsare💋