Onsdag 5/4

5. apr, 2017

Super trött, känns som jag varit på fest i flera dygn🤪förvisso har det delvis varit vissa delar som bestått av festligheter men en hel del "jobb". I dag fortsätter inspelningarna och idag ska ska en del av min älskade kör vara med som kommer bli ett härligt inslag i programmet. 

Igår var hela huset fullt av Tv-team, det kändes verkligen som det hade flyttat in. Trevligt folk i både dag och kvällsteam så inga problem med att att erbjuda dem min gästfrihet. 

Det hade varit roligt om jag nu hade fått delge er vilket program som jag kommer vara med i längre fram men jag får inte lägga ut den infon i sociala medier förrän det ska sändas, men några utav er har kanske listat ut det, men jag tror det kommer roa de flesta. 

Känslan när man spelar in och gör alla dessa omtagningar hela tiden är lite påfrestande när man inte är van, vissa saker känns helt ok och vissa saker blir lite tradigt och /eller känns dumt att göra om och om igen men så är TV-livet. Vissa saker känns urfåning och man tänker att -vad ska folk säga/tänka? Jag bjuder frikostigt på mig själv, de vill de att man ska göra och jag tycker allt att jag har bjudit till så programmet blir lite roligt/småtokigt men ändå att man får en bild av vem jag på ett rättvist sätt.

Morgonkaffet är avslutat, jag ska ta ett välbehövligt yogapass och därefter duscha och göra mig i ordning inför nästa program. Kl 13 ska jag vara på plats idag.

Ni får ha en fortsatt fin onsdag, jag missar min körsång i kväll men jag får en stund med sång om ett par timmar som tur är💋

Nöj och glad-kexchoklad som det heter men jag är..

Igår kom växthuset😀

Varm kram till er alla kära läsare, på återhörande😘