Söndag 2/4

2. apr, 2017

I morgon blir jag upphämtad på jobbet vid 14 tiden, vi ska till ett hotell i stan för intervju, misstänker att det är i Skövde. Mycket roddande berättade en utav killarna i filmteamet som ringde mig i eftermiddags då det är hemligt fram tills tidig kväll. Han berättar hur det ska gå till och vad som kommer att hända, ombyte inför kvällen ska jag ta med mig. Skönt med privatchaufför, lite lyx faktiskt😀kan man ju ha en liten fickplunta med min favvowhiskey med sig, helt perfekt👍

En härlig söndag, jag har haft en bra dag på jobbet de timmar jag varit där. Vi hade ju söndagsöppet p.g.utav shoppinghelgsjippo och det dagen såg mörk ut fram till 14 tiden, då rasslade det till🤩

7 timmar sömn borde väl räcka? Det var precis lagom kändes det som när jag vaknade. Låg och drog mig en stund bland varma taxar, mysigt att ligga och knö med dem.

Frukost för alla flickor, där var även jag inräknad. Kaffe och yoga till härligt avkopplande musik, dock inte valskrik eller vågskvalp. 

Lite besvär i mitt ena kvä, det jag har artros i, mer träning kommer att bota det bekymret, när denna heltiska kommande vecka är över blir det till att ta tag i allt sådant igen. Det lär bli sena kvällar hela denna vecka så kanske inte orkar mer än yogan på dagen, jo för tusan, klart jag ska träna också..

Flisan var trött efter gårdagen, hon skulle vara hemma idag och se till de små. 

Jag åkte till ICA Kvantum och handlade och självklart blev det avstämning just idag när jag var lite forcerad och skulle iväg, morr. 

Till mor och far, lite kaffe och prat, allt var som vanligt därhemma💋

Städade och fixade, lämnade dem och åkte in till stan igen. Fick en stund tillgodo, gick in på Commerce och kikade lite. 

Låste upp butiken 12.

Mycket lugna lunchtimmar, men runt 2-tiden kom det lite köpglada kunder. Idag var det extra mysiga kunder och jag bjöd på mina kunskaper som föll väl ut😀

Nöjd låste jag 16 och åkte hem. Flisan hade längtat efter mig och var hungrig. Jag hade tagit fram en stor bit oxfilé igår som nu låg och väntade på stekpannan.

Min älskling hade anlänt hemma och var söt och pratsjuk. Trots att han sovit uruselt dessa dagar var han pigg och på g..

Det var 15 grader och solen visade sig, jag passade på att planterar om alla krukor som stått tomma i några dagar nu, har inte haft tid, men nu tog jag mig tid då penséerna vill komma ner i jord, visst var även jag hungrig men ville få det gjort.

Det blev en mumsig middag, vitlökssmör och en fetaostsallad till ett kött stekt medium/rare, det smälte i munnen💋ett glas rött tiill det såklart.

Eter middagen fixade vi med lite småplock, Magnus packade upp det han haft med sig och jag hade lite annat att få i ordning. Ett telefonsamtal från en utav producenterna, det verkar som jag har koll på läget, han sa att om alla hade haft så bra koll och framförhållning så skulle all inspelning bli avsevärt mycket enklare. Såklart att det känns roligt, de jag varit i kontakt med hittills verkar vara mycket trevligt folk, och i morgon får jag träffa dem alla🤩

Min älskling tog ett bad, jag bäddade i gästrummet mm

Nu sitter vi och bloggar, jag tog ett glas vin till och ska snart fixa naglarna innan läggdgs. Magnus lägger sig nu då han ska jobba i morgon. 

Ni som följer/läser min blogg till er vill jag säga att denna vecka kommer min blogg skrivas på förmiddagen dagen efter om jag inte är hemma "tidigt" vill säga. Ni lär märka hur det blir😙

Nu ska jag ägna resten av kvällen till de mina, Flisan är väldigt mammig  kväll b.la❤

Hoppas er söndag varit härlig och ni är uppladdade inför en ny fräsch vecka.

Må så gott, godnatt/kram.