Lördag 1/4

1. apr, 2017

Så skönt, en stor pusselbit avklarad. Alla kläder till nästa vecka är nu klara. Visst kunde jag ta det som det kommer och bara plocka fram nått ur garderoben då, men jag tror att ni skulle gjort som jag- förberett. Det är ju inte så viktigt vad man har på sig men det är känslan det handlar om, det ska kännas rätt. 😀 Fick till lite tuffare stuk på håret också och det kändes kul, nu är det bara resten kvar...jiiiiha!

VÅREN ÄR HÄR❤Helt säker på det. Morgonen bjöd på lite fukt och 10 grader men så oerhört skönt det var ute. När jag gick ut med Ada och Signe så lämnade jag dörren öppen och släppte in våren, barfota i träskorna- nu får jag gå utan strumpor men än så länge får skorna vara på.

Har sovit bra i natt, det är EN fördel med att vara alena i sängen- riktig gott om plats. Låg kvar och kikade på FB mm innan jag gick upp och gav djuren mat. Mitt ägg blev perfekt även idag och kaffet smakade mer. Yogan var välbehövlig avslutning på morgontimmarna💋

Jag rev upp sängen, hängde ut täcken och kuddar. På med en maskin, därefter upp i duschen. Flisan vaknade till och gick ner för att rosta bröd. Hon skulle åka in med mig till Nyeport och ha heldag med sin musikal. 

Vi kom iväg i bra tid, bra flyt😎

Släppte tösen och letade parkering men det fanns ingen på MILS avstånd😠fick ställa bilen på Commercetaket och betala, idag igen, morr.

Shoppinghelg-ballonger i cerice hängdes ut på gatuskyltar runtom i city, musik strömmade från högtalare och ungar skuttade runt och hoppade i hoppborg. Som tur var sprack det upp och vädret blev härligt för folket. 

Vi hade många fina kunder inne i butiken och handeln var god. På eftermiddagen kom Solveigh förbi in och gjorde ordning eftermiddasgfika åt mig, så gulligt😘

Jag låste strax efter 16 och åkte till Rusta. Köpte en megasize Nutella åt Flisan, samt lite annat plock.

Skönt att komma hem, ljust och vårlikt och det doftade som det gör på landet- koskit🤪Livet på landet, trallalallala.

Hade flera saker på min att-göra-lista och valde att välja outfits till nästa vecka. Inte helt enkelt och/eller självklart. Vissa färger blir inte bra i Tv och vissa mönster vill de att man väljer bort mm. Till slut hade jag provat och fått till det riktigt bra så nu är alla outfits klara. 

Efter det plockade jag med tvätt och sängkläder. Skrev in alla arbetstider och happenings i April månad i kökskalendern. Så blev det dags att hämta Flisan i Skövde. 

En trött tös var det, de hade dansat större delen av dagen och tre nya danser hade tillkommit😙

Väl hemma kröp hon ner och vilade. Jag fortsatte och greja lite. Värmde lite mat, Flisan hade ätit inne i stan.

I kväll sitter jag nere i Whiskeyrummet- men, jag dricker ett glas rött 👍Lyssnar på Nisse Hellberg och myser med Ada. Signe den pipmajan ligger uppe i damrummet, nergrottad bland kuddar och min morgonrock, tror hon är skendräktig nu igen.

Det blir ingen uppesittarkväll inte, jag jobbar 12-16 i morgon och innan dess ska jag till mor & far för veckostäd.

Har ni blivit lurade idag? 

Gösta Ekmans bortgång var dagens stora händelse, tragiskt, han var ju inte så gammal, 77 år. Sjukdomar tar många människors livSå många skratt och glädje den mannen bjudit på genom åren och en duktig regissör. Sorgligt, Papphammar- Sickan Jönsson..mm en superstar helt enkelt.

En bra dag till samligen som är så stor nu, det glädjer mig. Inte så längesedan de var unika..

Hoppas ni haft en fin lördag och en skön kväll. Kanske ni haft vårkänslor rent utav🤩

En godnatt och en fin söndag till er alla.

Kram😘